Sport - Ritzau

Tyson Fury tilbyder kampkontrakt til Anthony Joshua

Tyson Fury tilbyder kampkontrakt til Anthony Joshua

Tyson Fury tilbyder kampkontrakt til Anthony Joshua

Ritzau
London
Zuletzt aktualisiert um:
FILES-COMBO-BOX-HEAVY-GBR-JOSHUA-FURY Foto: Ringo Chiu, Fayez Nureldine/Ritzau Scanpix

Ifølge Tyson Fury ligger der nu en kontrakt til Anthony Joshua på et topbrag mod Sigøjnerkongen på Wembley.

Et britisk topbrag i bokseverdenen kan være under opsejling, efter at der ifølge Tyson Fury skulle ligge en kontrakt klar til Anthony Joshua om en kamp mellem de to boksegiganter på Wembley Stadion i London.

34-årige Fury, der har udråbt sig selv som Sigøjnerkongen, siger fredag, at han har sendt en kontrakt afsted til sin landsmand på en kamp på det britiske nationalstadion i september.

- Kom nu AJ (Anthony Joshua, red.). Lad os give verden det, som den gerne vil se. Denne gang vil jeg ikke lave en million videoer og blive ved med at lægge dig under pres. Bolden er på din banehalvdel, skriver Fury i et opslag på Instagram.

Det er ikke første gang, at en kamp mellem de to sværvægtere har været i støbeskeen.

I september forlød det sig endda, at Tyson Fury endegyldigt havde lagt planerne om "Slaget om Storbritannien" i skrinet, efter at Anthony Joshua ikke havde underskrevet kontrakten om kampen tide.

- Ingen kontrakt er blevet underskrevet. Nu er det officielt forbi for Joshua. Han er ude i kulden. Glem det, skrev Tyson Fury dengang på Instagram.

Tyson Fury er verdensmester i sværvægtsboksning ved forbundet WBC. Det er en titel, han har haft, siden han besejrede Deontay Wilder i 2020.

Anthony Joshua vandt sine første 22 professionelle kampe og har siddet på alle VM-bælter, men karrieren har været på skæv kurs i de senere år.

Siden 2019 har han tabt tre af fem kampe. Blandt andet de to seneste - begge mod ukraineren Oleksandr Usyk.

Fury var senest i ringen i april, hvor han slog Dillian Whyte og forsvarede sin status som verdensmester hos WBC.

I august gik nu 34-årige Fury på boksepension. Men siden erklærede han sig klar til at genoptage karrieren, hvis Joshua stiller op til den rent britiske duel.

/ritzau/

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Poul Harald Holm, Mirjam Fibiger Olesen, Ester Esmarch, Henrik Lydeking
„Kristendemokraterne: Tør i lytte til os lokale omkring grænsekontrollen?“