Tidlig scoring sikrer Liverpool Wembley-finale

London
776082332 Foto: Adrian Dennis/Ritzau Scanpix

Med 1-1 ude mod Fulham vinder Liverpool samlet 3-2 og er klar til Liga Cup-finale mod Chelsea.

Fulham fik til sidst skabt spænding om, hvem der 25. februar på Wembley skal møde Chelsea i Liga Cup-finalen, men London-holdet kunne ikke skabe overraskelsen.

Liverpool kom til Craven Cottage med en 2-1-sejr fra første opgør, og en tidlig scoring gav Fulham et bjerg at bestige. Man nåede dog kun halvvejs op, og efter 1-1 er Liverpool finaleklar med samlet 3-2.

Allerede efter godt ti minutter tog Jürgen Klopps gæstende mandskab føringen ved Luis Diaz. Hans afrettede forsøg gik ind ved nærmeste stolpe, og Fulham-keeper Bernd Leno så ikke alt for godt ud i situationen.

Tidligt i anden halvleg var Liverpool-keeper Caoimhin Kelleher tæt på at gøre kollegaen kunsten efter, men han slap med skrækken. Andreas Pereiras forsøg efter Kellehers luftboksning tog stolpen.

Ellers havde hjemmeholdet ikke ret meget skyts i og omkring feltet til for alvor at blive en trussel for Liverpool i de første 75 minutter.

Indskiftningen af Harry Wilson midtvejs i anden halvleg gav dog noget ny energi til Fulham. Og det var netop Wilson, som satte udligningen op.

Han tørrede en mand i venstre side, og hans hårde indlæg blev dirigeret i kassen af Issa Diop efter 77 minutter.

Kort efter var Wilson selv tæt på med et langskud. Presset for at tvinge kampen ud i forlænget spilletid var sat ind.

De helt store chancer udeblev trods masser af god fight, og i en rodet afslutning kunne Liverpool fighte sig til finalepladsen.

Finalen bliver Liverpools 14. i turneringens historie. Med ni titler er man det mest vindende hold gennem tiden.

Tirsdag aften spillede Chelsea sig på overbevisende maner i finalen. Efter at have tabt 0-1 ude mod Middlesbrough fra næstbedste række i første kamp tog Chelsea en gedigen revanche med en 6-1-sejr tirsdag.