Esbjerg
Champions League gruppekampen i kvindehåndbold mellem Team Esbjerg og Storhamar Handball Elite i Blue Water Dokken i Esbjerg søndag den 25. september 2022. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Der var klasseforskel, da Team Esbjerg søndag tog imod og bankede Storhamar i Champions League.

Der var ikke meget spænding, da Team Esbjerg søndag på hjemmebane mødte norske Storhamar i gruppespillet i kvindernes Champions League.

De vestjyske håndboldkvinder var klart bedre end deres norske modstandere og sendte Storhamar hjem med et massivt nederlag på 25-35 i bagagen.

Allerede tidligt i første halvleg kom Esbjerg stort foran, og der opstod aldrig tvivl om udfaldet. Sejren er Esbjergs anden i tre kampe i gruppespillet, hvor hvert hold skal spille 14 kampe.

Esbjergs næste modstander i Champions League må forventes at yde lidt større modstand. Her venter rumænske Rapid Bucuresti, der ligesom Esbjerg har vundet to kampe og spillet en enkelt uafgjort.

Esbjerg kom flyvende fra land mod Storhamar og satte sig hurtigt på kampen. Efter små ti minutter stod der 7-1 i vestjysk favør.

Norske Henny Reistad var som vanligt i hopla for Esbjerg og viste ikke sine landsmænd nogen nåde. Med lidt over ti minutter til pausen førte Esbjerg 13-5 og var i fuld kontrol, blandt andet takket være fem mål af Reistad.

Efter en timeout fik Storhamar reduceret til 13-8 med tre mål i træk, men derefter skruede Esbjerg igen bissen på. Det danske hold førte med hele 11 mål ved pausen ved stillingen 21-10.

Ti minutter inde i anden halvleg var Esbjergs føring steget til 13 mål, og så var kampen så godt som afgjort.