Sværm af bier afbrød Indian Wells-kvartfinale

BNP Paribas Open 2024 - Day 12 Foto: Clive Brunskill/Ritzau Scanpix

En massiv sværm af bier afbrød kampen mellem Alexander Zverev og Carlos Alcaraz i Indian Wells.

Tenniskampen mellem Alexander Zverev og Carlos Alcaraz ved Masters 1000-turneringen i Indian Wells blev i en periode afbrudt, efter at en sværm af bier har invaderede banen.

De to spillere nåede blot ti minutters tennis, inden insekterne afbrød kampen ved stillingen 1-1 i første sæt.

Spanske Carlos Alcaraz, der ligger nummer to på verdensranglisten, var den første, der mærkede til insekternes invasion af banen.

Spanieren forsøgte at vifte de mange bier væk, inden han hurtigt forlod banen.

Efterfølgende blev kameraet, der hænger over banen massivt overbefolket af de mange bier.

- Damer og herrer, kampen er afbrudt grundet en biinvasion, lød det efterfølgende fra dommer Mohamed Lahyani, hvis stol også blev angrebet af bierne.

Der gik næsten to timer, før kampen blev genoptaget.

Det skete først, efter at den lokale biekspert Lance Davis havde brugt en særlig støvsuger til at suge bierne ind i et bur, som de efterfølgende kunne flyttes i - mens de stadig var i live.

Alcaraz endte med at vinde opgøret 6-3, 6-1 og er dermed klar til at møde Jannik Sinner i semifinalerne.