Salah og Firmino slagter slagne Rangers i målshow

Liverpool
Champions League - Group A - Rangers v Liverpool Foto: Lee Smith/Ritzau Scanpix

Med tilsammen fem mål strålede Roberto Firmino og Mohamed Salah i Liverpools nedsabling af Rangers.

Liverpool kæmper med at finde det gode spil frem for tiden, men onsdag så det særdeles lovende ud for Merseyside-holdet.

Her blev det nemlig til en knusende 7-1-sejr over Rangers i Champions League. Den havde Mohamed Salah og Roberto Firmino meget stor andel i.

Salah lukkede kampen med et hattrick inden for seks minutter, efter at Roberto Firmino forinden havde lavet to mål og en assist.

Darwin Nunez lavede målet, som Firmino assisterede. Harvey Elliott afsluttede målfesten med scoringen til slutresultatet.

Sejren sendte Liverpool snublende tæt på en plads i turneringens ottendedelsfinaler i foråret.

Napoli topper gruppe A med maksimumpoint og er sikker på avancement, og på andenpladsen har Liverpool ni point. Det er seks mere end Ajax på tredjepladsen.

Netop de to hold mødes i næste runde, hvor Ajax altså er tvunget til at vinde, hvis ikke Liverpool skal sikre en plads i top-2. Rangers har stadig sit første point til gode i bunden af gruppen.

Det var faktisk Rangers, der åbnede målscoringen på Ibrox Stadium i Glasgow efter lidt over et kvarter ved Scott Arfield. Men hjemmepublikummet nåede ikke at drømme om en sejr ret længe.

Midtvejs i første halvleg udlignede Roberto Firmino med sin første scoring. Ti minutter inde i anden halvleg gjorde brasilianeren det til 2-1.

Derefter sendte Darwin Nunez så for alvor Liverpool på sejrskurs, inden Mohamed Salah bankede yderligere tre søm i skotternes kiste.

Egypteren gik målamok med tre scoringer på seks minutter fra 76. til 81. minut, hvorefter Harvey Elliott altså lukkede målfesten. Salahs hattrick var det hurtigste, der nogensinde er blevet lavet i Champions League-regi.

I gruppe D blev der rusket godt op i tingen. Tottenham startede dagen på andenpladsen, to point bag Sporting. Men efter onsdagens kamp ligger Tottenham øverst efter en sejr på 3-2 over Eintracht Frankfurt, der var en mand i undertal den sidste halve time.

Pierre-Emile Højbjerg spillede 85 minutter for Tottenham, mens Jesper Lindstrøm var på banen fra start til slut.

Marseille er nummer to med seks point. Sporting har samme antal, men efter to nederlag til Marseille i de seneste to kampe ligger franskmændene øverst. Frankfurt har fire point på fjerdepladsen, så alt er fortsat åbent i gruppen.