Odense-kvinder slår ungarere i Champions League

Odense
Kvindehåndbold: København Håndbold - Odense Håndbold Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

De fynske håndboldkvinder slog DVSC Schäffler fra Ungarn med 33-30 i Europas største klubturnering.

Håndboldkvinderne fra Odense viser for tiden forrygende form i Champions League.

På hjemmebane hentede fynboerne lørdag den tredje sejr i træk i Europas største klubturnering, da ungarske DVSC Schäffler blev sendt hjem med et nederlag på 30-33.

Resultatet betyder, at Odense har seks point efter fire kampe i gruppespillet, hvor holdet er med i toppen af gruppe A.

Værterne kom stærkt fra start i Sydbank Arena, og efter mindre end fem minutters spil bragte Mie Højlund hjemmeholdet foran med 6-0.

Odense-spillerne var overlegne, men sløseri og tekniske fejl betød, at de ungarske gæster blev lukket tilbage i kampen.

Den fynske føring svandt ind til 13-11, før proppen blev slået i, og det lykkedes at komme til pause foran 17-14.

I de sidste 30 minutter bevarede Odense forspringet, der vekslede mellem to og fem mål.

Næste opgave for Odense i Champions League bliver en udekamp mod et andet ungarsk hold. Om tre uger venter Györ, der har den tidligere Odense-træner Ulrik Kirkely som træner.

Tidligere på ugen kom det frem, at Kirkely er gået på rov i Odense, da Györ fra næste sæson har tilknyttet Odense-profilerne Dione Housheer og Bo van Wetering.