Lyngby er stadig uden sejr efter intens deler i Aalborg

Aalborg
Superliga: AaB - Lyngby Boldklub Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lyngby Boldklub er fortsat uden sejr i denne sæson, da holdet spillede 1-1 på udebane mod AaB.

Niende gang var heller ikke lykkens gang for Lyngby Boldklub.

Oprykkeren har fortsat sæsonens første sejr til gode efter ni runder af årets Superliga. Søndag spillede holdet 1-1 ude mod Aalborg Boldklub.

Kampen bølgede frem og tilbage, og holdene manglede i første halvleg skarphed i den sidste aflevering eller afslutning.

Det var lige indtil, Lyngby kom foran i første halvlegs overtid. Allan Sousa fik udlignet i starten af anden halvleg, hvor kampbilledet fortsatte. Derfor var uafgjort også et fair resultat.

Resultatet betyder, at Lyngby fortsat sidst i Superligaen med tre point efter ni runder, mens AaB er andensidst med ni point efter samme antal kampe.

Første halvleg var en blandet affære. Kampen svingede mellem de to mandskaber, men der var ingen af holdene, der spillede sig frem til de helt store chancer.

I dommerens overtid i første halvleg fik Lyngby dog sparket bolden i kassen. Lyngbys højreback Kasper Jørgensen modtog bolden i AaB-feltet og hamrede den i netmaskerne.

Men Lyngby fik kun pausen til at glæde sig over føringen, da Allan Sousa to minutter inde i anden halvleg udlignede til 1-1, efter en stor fejl af Lyngby-målmand Mads Kikkenborg.

65 minutter inde i opgøret fik Lyngbys indskiftede angriber Frederik Gytkjær en stor chance alene med målmanden, men han sparkede forbi stolpen.

Begge hold fik halve chancer i den sidste del af kampen, men uden for alvor at blive farlige, og så endte opgøret 1-1.