FBL-WOMEN-FRIENDLY-FRA-DEN Foto: Jean-Francois Monier/Ritzau Scanpix

Frankrig besejrede onsdag aften Danmark i en testkamp forud for sommerens VM for kvinder.

Fodboldlandsholdet er så små begyndt at lede efter VM-formen forud for sommerens slutrunde i Australien og New Zealand.

Og der er stadig et stykke vej endnu bedømt på onsdagens testkamp mod Frankrig i en firenationersturnering.

De franske værter besejrede danskerne 1-0 på et velbesøgt stadion i Laval. På sejrsmålet så den danske defensiv ikke alt for heldig ud.

En sløj clearing af Janni Thomsen blev opsnappet af Charlotte Bilbault, som scorede et flot langskudsmål efter en halv times tid.

Bare minuttet senere fik Thomsen chancen for at udligne med den bedste danske chance i opgøret, men hendes forsøg sad lige på den franske keeper.

Danmark stillede op uden Pernille Harder og Nadia Nadim, som for tiden er ude med skader.

Landstræner Lars Søndergaard forsøger sig derfor med flere andre spillere, og i anden halvleg foretog han seks udskiftninger.

Det førte dog ikke til en scoring for det danske hold, som tabte opgøret til sidste års EM-semifinalist knebent.

Der venter også træningskampe mod Norge og Uruguay, før spillerne kan flyve hjem til deres klubber igen.

VM afvikles fra 20. juli til 20. august.