Højbjerg bliver pillet ud i pausen i Tottenham-nedtur

Britain Soccer EFL Cup Foto: Rui Vieira/Ritzau Scanpix

Både Tottenham og Arsenal måtte onsdag lade livet i Carabao Cup. Pierre-Emile Højbjerg fik en halvleg.

Onsdag bliver formentlig ikke en dag, Pierre-Emile Højbjerg kommer til at huske tilbage på med stor glæde.

Hans klub, Tottenham, blev ekspederet ud af den lille af de to engelske pokalturneringer, Carabao Cup, efter et 0-2-nederlag til Nottingham Forest, og den danske landsholdsstjerne blev pillet ud efter første halvleg.

Pierre-Emile Højbjerg, der selvfølgelig er med i Danmarks VM-trup, var kortvarigt en tur i græsset i første halvleg og så ud til at tage sig til sin ankel. Han spillede dog halvlegen færdig uden at vise tegn på en skade.

Det er uvist, hvad der var årsagen, til at træner Antonio Conte udskiftede danskeren, der har spillet nærmest uafbrudt i denne sæson.

Da Pierre-Emile Højbjerg var blevet skiftet ud, slog Premier League-bundproppen Nottingham Forest til.

Efter 50 minutter scorede Renan Lodi en fremragende kasse, da han trak ind fra højre og krøllede bolden i netmaskerne. Syv minutter senere dukkede Jesse Lingard op i feltet og headede sejren i land.

Richarlison, der skal til VM med Brasilien, så ud til at skabe lidt spænding med ti minutter igen, men han var i offside, da han headede bolden i mål.

Dermed løb Nottingham Forest med sejren.

Også Arsenal, der fører Premier League, måtte lade livet i Carabao Cup onsdag aften. Hjemme på Emirates Stadium tabte Mikkel Artetas tropper med 1-3 til Brighton, selv om de var kommet foran efter 20 minutter.

Rasmus Nissen Kristensen var helt ude af truppen, da Leeds blev slået ud af Wolverhampton, som vandt 1-0.