Herlev slutter sløj stime mod topholdet Herning

Herlev
Metal Ligaen ishockey Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Efter fem nederlag i træk vandt Herlev Eagles søndag over Metal Ligaens tophold, Herning Blue Fox.

Herlev Eagles fik søndag oprejsning efter et par uger med dårlige resultater.

Her vandt holdet nemlig over Metal Ligaens tophold, Herning Blue Fox. Midtjyderne blev på egen is slået med 1-0.

Victor Cubars blev kampens enlige målscorer. Han scorede sejrsmålet lidt over et minut inde i tredje periode.

Dermed fik Herlev sat en stopper for en sløj stime af kampe. Inden kampen havde Eagles tabt fem i træk. Holdet ligger næstsidst. Kun Rødovre Mighty Bulls er dårligere.

Herning har nu tabt to af sine seneste tre kampe og bliver på tabellens førsteplads åndet i nakken af Sønderjyske. Et point adskiller de to hold efter 27 kampe.

Sønderjyske vandt søndag 3-1 over Rungsted Seier Capital, der først fik sendt pucken i mål med halvandet minut tilbage af kampen.

De forsvarende mestre fra Aalborg Pirates er syv point efter Sønderjyske, men har spillet tre kampe færre. Nordjyderne har derfor gode muligheder for at komme på bølgelængde med de to tophold.