To fuldtræffere gør Martin Braithwaite til matchvinder

FBL-ESP-LIGA-ESPANYOL-REAL SOCIEDAD Foto: Pau Barrena/Ritzau Scanpix

Landsholdsangriberen Martin Braithwaite ramte netmaskerne to gange i lørdagens La Liga-sejr.

Martin Braithwaite blev lørdag den store helt for sin spanske klub, Espanyol.

Den danske landsholdsangriber scorede to mål og sørgede dermed for, at klubben fra Barcelona i egen hule slog Mallorca med 2-1 i La Liga.

Dermed er Braithwaite oppe på syv fuldtræffere i denne La Liga-sæson.

Lørdagens første scoring kom efter fornemt forarbejde af Aleix Vidal. Spanieren opsnappede en dårlig aflevering fra Mallorca-keeper Predrag Rajkovic og sparkede bolden hårdt ind foran mål.

Der stod Martin Braithwaite, og han udnyttede stensikkert det fine oplæg.

Mallorca udlignede til 1-1 inden pausefløjtet, men stillingen holdt kun i seks minutter af anden halvleg.

Martin Braithwaite fik denne gang bolden i højre side af feltet, og med et resolut spark med højreskøjten udplacerede han Rajkovic i målet.

Espanyol er placeret som nummer 12 i La Liga, men har kun fem point ned til Cadiz, der er det første hold under nedrykningsstregen.