Frederikshavn sejrer efter usædvanligt Rungsted-sats

Rungsted Seier Capital - Frederikshavn White Hawks Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Frederikshavn scorede sit sejrsmål i tomt mål, da holdet ude slog Rungsted 3-2 i forlænget spilletid.

Rungsted Seier Capitals nye cheftræner, Roy Johansen, satsede mandag aften stort i bundbraget mod Frederikshavn White Hawks og tabte.

Nordjyderne vandt således 3-2 efter forlænget spilletid, efter at Christopher Frederiksen scorede i tomt mål, da Rungsted satsede på at afgøre kampen med fem mod tre markspillere.

Sejren er Frederikshavns første i syv kampe. Omvendt har Rungsted nu tabt sine seneste syv kampe.

Rungsted har dermed 44 point på syvendepladsen i Metal Ligaen, mens Frederikshavn kom op på 43 point for en kamp mindre end Rungsted.

Rungsted, der i sidste uge ansatte norske Roy Johansen som afløser for mestertræneren Erik Hjalmarsson efter en skidt periode, var ramt af en lang stribe afbud til opgøret og stillede derfor med flere juniorspillere.

Gustav Green og Magnus Carlsen sørgede alligevel for en 2-1-føring til hjemmeholdet, inden Christopher Frederiksen midt i anden periode udlignede til 2-2.

Efter en målløs tredje periode spillede holdene videre, men kort inde i den forlængede spilletid blev Frederikshavn ramt af en udvisning på grund af en forkert udskiftning.

Det fik Roy Johansen til noget usædvanligt at tage sin målmand ud for en ekstra markspiller, og da et af de følgende angreb blev brudt, kunne Christopher Frederiksen sende pucken i et tomt mål og sikre Frederikshavn to vigtige point.