Frederikshavn
Metal Ligaen: Rungsted Seier Capital - Frederikshavn White Hawks Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Med den tredje ligasejr i træk kan Frederikshavns ishockeyherrer gå på juleferie med en god fornemmelse.

Der blev spillet en enkelt kamp i Metal Ligaen mandag aften. Og Frederikshavn White Hawks fik en god optakt til nytårsbragene mod lokalrivalen Aalborg Pirates.

Det lykkedes Frederikshavn at sammensætte en god stime med mandagens 3-2-sejr hjemme over bundproppen Rødovre Mighty Bulls foran 1037 tilskuere.

Stimen lyder nu på tre sejre i træk for Frederikshavn, der går på juleferie i lidt over en uge inden opgørene kort før nytår mod Aalborg, der spilles 29. og 30. december.

Frederikshavn kom ellers bagud 0-1 i første periode, da udeholdets Lasse Carlsen efter lidt under fem minutters spil fandt vej til nettet.

Frederikshavn udlignede til 1-1 ved Sebastian Brinkman, som rundede en modspiller og hamrede pucken ind via den ene stolpe.

Hjemmeholdet scorede to gange på under to minutter midtvejs i tredje periode. Det var Christopher Frederiksen og Aleksi Halme, som scorede til 2-1 og 3-1 efter to fejl i Rødovres defensiv.

Selv om Rødovres Lukas Nielsen reducerede til 2-3 med syv minutter tilbage af kampen, så blev det ikke til point for bundholdet.

Med sejren kravler Frederikshavn op på en sjetteplads med 37 point efter 28 kampe. På niende- og sidstepladsen befinder Rødovre sig med 21 point efter 30 kampe.