FCK misser stort forspring til FCN efter deler med AGF

Aarhus
Superliga: AGF - FC København Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I en intens og til tider chancefattig kamp måtte AGF og FCK nøjes med 0-0, da holdene søndag delte i Aarhus.

I en intens og hårdt spillet kamp forpassede FC København muligheden for at trække fra FC Nordsjælland i tabellen, da holdet søndag spillede 0-0 ude mod AGF i Superligaens mesterskabspil.

Tempoet var højt fra kampens start, og der stod AGF på det meste i første halvleg.

Gæsterne kom bedre med efter pausen, hvor mandskaberne skiftedes til at angribe, men chancerne blev sjældent virkelig farlige, hvorfor der ikke faldt nogen scoringer.

Med pointdelingen misser FCK muligheden for at bringe sig fire point foran i den tætte kamp om mesterskabet. I stedet er det kun to point, der adskiller holdet fra FCN på andenpladsen.

AGF holder med pointet fast i fjerdepladsen, hvor Uwe Röslers tropper er tre point efter Viborg i kampen om bronzemedaljerne.

Hjemmeholdet var efter bare et minuts spil tæt på at få en drømmestart på kampen, da kantspilleren Mads Emil Madsen prikkede bolden i mål. Målet blev dog efter et VAR-tjek annulleret for offside.

AGF lod sig ikke kyse af VAR-dommen og fortsatte med at presse højt mod et FCK-hold, der havde svært ved at finde rytmen.

Selv om AGF havde en bedre boldomgang end gæsterne, kom holdet ikke frem til mange store chancer.

Efter pausen kom FCK bedre med i kampen, som bød på mange frispark og andre spilstop.

Generelt var tempoet lidt lavere i anden halvleg, og de to mandskaber havde svært ved at låse hinandens defensiver op.

Efter 77 minutter burde AGF-spidsen Patrick Mortensen have sparket bolden i mål fra det lille felt og afgjort kampen, men gæsternes keeper Kamil Grabara diskede op med en fantomredning.

Mod slutningen af kampen var FCK mest på bolden, men holdet kunne ikke omsætte boldbesiddelsen til mål.