Erling Haaland redder Citys ti mand i tillægstiden

Manchester
Premier League - Manchester City v Fulham Foto: Lee Smith/Ritzau Scanpix

På et straffespark af Erling Haaland dybt inde i tillægstiden vandt Manchester City 2-1 hjemme over Fulham.

Manchester City var tæt på at miste et skridt i kampen om at genvinde det engelske mesterskab, men Erling Haaland reddede en sejr i hus dybt inde i overtiden.

På Haalands straffespark fem minutter inde i kampens tillægstid endte City med at vinde 2-1 hjemme over Fulham.

Med sejren strøg City helt til tops og fører nu Premier League med 32 point efter 13 kampe. City har et point mere end Arsenal, der har spillet en kamp færre på andenpladsen.

City kom planmæssigt foran 1-0 efter 16 minutter ved angriberen Julian Alvarez, der havde fået chancen fra start i stedet for Erling Haaland.

Alvarez modtog en perfekt aflevering fra midtbanekreatøren Ilkay Gündogan, og argentineren sparkede bolden op i nettaget.

Så kunne det ligne en sikker og komfortabel hjemmesejr, som det er endt i sæsonens seks øvrige ligakampe på hjemmebane. Men nemt blev det langtfra.

Fulham fik tilkendt et straffespark efter 28 minutter, og det udnyttede udeholdets Andreas Pereira til at udligne til 1-1.

Samtidig modtog City-backen João Cancelo det røde kort, og så blev det en helt anderledes opgave for Pep Guardiolas tropper.

Først dybt inde i overtiden lykkedes det Kevin De Bruyne at fremtvinge et straffespark, efter at en Fulham-spiller tacklede belgieren klodset på foden.

Haaland tog ansvaret på pletten og fik akkurat passeret Bernd Leno i Fulham-målet.

I en af de øvrige Premier League-kampe kom Philip Billing på måltavlen for Bournemouth, som tabte 3-4 ude til Leeds.

Billing scorede til 2-1 for Bournemouth, da den danske midtbanespiller var gået med frem i feltet og hamrede bolden i nettet.

Bournemouth kom også foran 3-1, inden Leeds i den sidste halve time leverede et flot comeback med tre mål.

Backen Rasmus Nissen spillede hele kampen for Leeds, som med sejren kravler forbi Bournemouth og op i midten af tabellen med 15 point efter 13 kampe.