Ehlers var afgørende i ny Winnipeg-sejr efter skidt stime

Winnipeg
NHL: Carolina Hurricanes at Winnipeg Jets Foto: Terrence Lee/Ritzau Scanpix

Winnipeg Jets vandt 2-1 over Carolina Hurricanes takket været scoring og assist fra danske Nikolaj Ehlers.

Danske Nikolaj Ehlers både scorede og lavede en assist natten til tirsdag dansk tid, da Winnipeg Jets vandt 2-1 på hjemmebane over Carolina Hurricanes i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Forwarden Ehlers sendte i det 17. minut af første periode holdkammeraten Kyle Connor fri med en aflevering, som amerikaneren konverterede til en scoring til 1-0.

I anden periode var det Ehlers selv, der i det 12. minut fordoblede føringen efter godt pasningsspil fra Winnipeg.

Martin Necas reducerede for Carolina i slutningen af anden periode, men det blev kampens sidste scoring.

Generelt formåede Carolina at lægge godt pres på hjemmebaneholdet i løbet af kampen.

Det udmøntede sig i en skudstatistik, der viste 43-22 i udebaneholdets favør.

Ehlers har nu leveret syv mål og syv assists i løbet af sæsonen.

Winnipeg har vundet de seneste to opgør efter en periode med tre nederlag i træk fra slutningen af november til 1. december.