Dortmund smider to føringer og spiller 2-2 mod Schalke

Gelsenkirchen
FC Schalke 04 - Borussia Dortmund Foto: Bernd Thissen/Ritzau Scanpix

Borussia Dortmund spillede 2-2 på udebane mod Schalke 04 i revierderbyet i Bundesligaen.

I revierderby nummer 100 fik publikum noget for entrépengene, da Schalke 04 spillede 2-2 hjemme mod Borussia Dortmund i den tyske Bundesliga.

Pointtabet kostede i toppen af rækken for Dortmund, der kunne være kommet op på siden af Bayern München, der topper ligaen.

I bunden af rækken kunne Schalke bedre bruge det ene point i den meget tætte bundstrid.

Dortmund kom foran 1-0 efter et fremragende langskud af forsvarsspilleren Nico Schlotterbeck. Der var spillet 38 minutter af kampen.

Fem minutter efter pausen udlignede Schalke-angriberen Marius Bülter til 1-1 med en afslutning tæt på mål, hvor han bare skulle sætte indersiden på bolden.

Efter en times spil kom Dortmund foran endnu en gang, da backen Raphaël Guerreiro gjorde det til 2-1. Portugiseren fandt på smukkeste vis det lange hjørne.

Men Schalke blev ved med at kæmpe for at få point ud af kampen, og det lykkedes med hovedstødet fra den indskiftede angriber Kenan Karaman efter 79 minutter.

Dortmund er placeret på andenpladsen med 50 point efter 24 kampe. Bayern München har to point mere på førstepladsen.

I bunden af rækken kravler Schalke op og overhaler Hoffenheim og indtager nu næstsidstepladsen med 20 point. Hoffenheim har 19 point på sidstepladsen, men for en kamp færre.