Dansker scorer forgæves i stort pokalnederlag til Bayern

Augsburg
Football: German Cup - 2nd round: Augsburg v Bayern Munich Foto: Christof Stache/Ritzau Scanpix

Mads Valentin Pedersen gjorde det til 1-0 for Augsburg, der tabte 2-5 til Bayern München i pokalturneringen.

Mads Valentin Pedersen gav onsdag Augsburg håb om at tage en stor pokalskalp, men danskeren endte med at måtte se det hele løbe ud i sandet.

Danskeren scorede til 1-0 efter otte minutter i 16.-delsfinalen i den tyske pokalturnering mod mægtige Bayern München.

Fodboldmastodonten fra Sydtyskland endte dog alligevel som vinder. Bayern tog en sejr på 5-2 og slukkede Pedersen og co.'s pokaldrøm.

Det var takket være et hug med venstreskøjten fra distancen, at Mads Valentin Pedersen fik jublen til at bryde ud på WWK Arena i Augsburg.

Glæden varede dog kun små 20 minutter, før Eric Maxim Choupo-Moting fik udlignet. Joshua Kimmich gjorde det til 2-1 for Bayern kort inde i anden halvleg, inden Eric Maxim Choupo-Moting nettede igen.

Det lod til at være afgørelsen, men takket være et selvmål af Dayot Upamecano opstod der spænding på ny. Den blev dog punkteret igen, da Jamal Musiala scorede til 4-2.

Mads Valentin Pedersen blev derefter skiftet ud i 82. minut, hvorefter Alphonso Davies i tillægstiden bankede det sidste søm i Augsburgs kiste.

Med Frederik Rønnow på bænken gik Union Berlin videre til ottendedelsfinalerne med en sejr på 2-0 over Heidenheim, der har hjemme i 2. Bundesliga.

Danske Nikolas Nartey kom ind og spillede de sidste lidt over 20 minutter for Stuttgart, da holdet slog Bielefeld fra næstbedste række med hele 6-0.

Tidligere onsdag aften gik Borussia Dortmund videre med en 2-0-sejr over Hannover 96 fra 2. Bundesliga.

Jens Stage og Werder Bremen lykkedes til gengæld ikke med at slå et hold fra den næstbedste række, da det ude mod Paderborn blev til et nederlag efter straffesparkskonkurrence.

De første 120 minutter endte 2-2. Jens Stage startede inde, men blev skiftet ud fra starten af anden halvleg.