Danske Ehlers sørger for to mål i Jets' hjemmebanesejr

Winnipeg
Devils Jets Hockey Foto: John Woods/Ritzau Scanpix

Både i første og tredje periode var danske Nikolaj Ehlers på pletten og hjalp sit hold til en sejr på 6-1.

Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers gjorde sig ganske positivt bemærket, da hans hold, Winnipeg Jets, søndag slog New Jersey Devils 6-1 i den bedste amerikanske ishockeyliga, NHL.

Danskeren er nemlig noteret for hele to mål i søndagens sejr.

Ehlers stod for kampens første mål knap fem minutter inde i første periode.

Det var holdkammeraten Blake Wheeler, der lagde op til målet, da han spillede Ehlers fra bag baglinjen.

Og 14 minutter ind i tredje periode var Ehlers på pletten igen, da han gjorde det til 6-0 i et powerplay.

Det er anden kamp i træk, at danske Ehlers kommer på måltavlen. I fredagens kamp mod Detroit Red Wings scorede Ehlers også i tredje periode, da hans hold vandt 6-2 på hjemmebane.

Med søndagens to mål er Ehlers oppe på 12 mål for sit hold i denne sæson.

Ud over Ehlers scorede holdkammeraten schweiziske Nino Niederreiter også i første periode.

I anden periode stod Morgan Barron for et mål på straffeslag, mens Kyle Connor scorede til 4-0 ti minutter inde i perioden.

Ti minutter inde i tredje periode kom Jets på 5-0, da Pierre-Luc Dubois scorede, og kort efter gjorde Ehlers det til 6-0.

Knap 20 minutter inde i tredje periode reducerede Nico Hischier fra Devils sit holds nederlag med et mål.