Christensen og Hertha rykker ned efter sen mavepuster

Berlin
firo : 20.05.2023, football, soccer, 1st league, 1st Bundesliga, Hertha BSC Berlin - VfL Bochum Foto: Max Ellerbrake/Ritzau Scanpix

Et mål i overtiden sender Hertha Berlin og Oliver Christensen ud af Bundesligaen.

Oliver Christensen holdt med et par fremragende refleksredninger lørdag længe liv i Hertha Berlins håb om overlevelse i Bundesligaen.

Men i overtiden sendte Bochums Keven Schlotterbeck med en sen 1-1-udligning hovedstadsklubben ned i den næstbedste række.

Foran knap 71.000 tilskuere kom Bochum på sejrskurs efter midtbanespilleren Lucas Tousarts hovedstødstræffer efter et hjørnespark efter godt en times spil.

Bochum matchede fuldt ud hjemmeholdet, men Christensen stod især to gange i vejen for udeholdet.

Både efter en halv time og kort efter scoringen blev fynboen udfordret af et hovedstød, og begge gange klarede han ærterne ved en refleksredning.

Og efter 87 minutter fik danskeren hjælp af sin ene stople, der klarede et afrettet skudforsøg, inden Hertha i den anden ende var meget tæt på 2-0.

I overtiden headede Schlotterbeck bolden i jorden, og derfra tog den en afretning og strøg forbi Christensen, der kort efter virkede utrøstelig, da slutfløjtet kom.

Schalke, der også er nedrykningstruet, var lørdag foran 1-0 og bagud 1-2, inden holdet sikrede sig 2-2 mod Eintracht Frankfurt i overtiden. Jesper Lindstrøm kom ind efter 73 minutter for gæsterne.

Andetsteds spillede Jens Stage hele kampen, da Werder Bremen spillede 1-1 mod FC Köln med en bænket Kristian Pedersen i et opgør mellem to midterhold.

Og Frederik Rønnow og Union Berlins Champions League-drømme led et knæk med 2-4 hos Hoffenheim, der havde Kasper Dolberg og Jacob Bruun Larsen på bænken.