Cecilie Uttrup Ludwig triumferer i italiensk endagsløb

DM-ugen: Landsvejscykling - linjeløb Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det lykkedes lørdag for Cecilie Uttrup Ludwig at vinde et endagsløb i Italien.

Der var dansk succes på de italienske landeveje lørdag eftermiddag.

Cecilie Uttrup Ludwig vandt cykelløbet Giro dell'Emilia Internazionale Donne Elite.

Det er anden gang, at Cecilie Uttrup Ludwig vinder løbet. Hun vandt også løbet i 2020.

Endagsløbet blev kørt fra Carpi til San Luca i Italien, og ruten var 103,5 kilometer lang.

Den første del af ruten var pandekageflad, men der var flere stigninger mod slutningen, og løbet sluttede opad den legendariske San Luca-stigning i Bologna.

Det endte med at være en fordel for Cecilie Uttrup Ludwig, der viste sig stærkere som klatrer end rivalerne. Hun endte med at køre alene mod mål på de sidste næsten to kilometer.

Mens Cecilie Uttrup Ludwig kørte først over målstregen, blev den 28-årige danskers FDJ-holdkammerat Marta Cavalli blev toer.