Bayern banker Leverkusen og stopper sløj stime

München
FBL-GER-BUNDESLIGA-BAYERN MUNICH-BAYER LEVERKUSEN Foto: Christof Stache/Ritzau Scanpix

Efter fire kampe uden sejre vandt Bayern München fredag i Bundesligaen, da Leverkusen blev slået med 4-0.

Landskampspausen har tilsyneladende gjort underværker i Bayern München.

For efter en uhørt sløj periode i den hjemlige liga med fire kampe uden sejre kom den sydtyske storklub fredag tilbage på vinderkurs.

Det skete mod Bayer Leverkusen, som blev slået med 4-0. Bayern satte sig tidligt på kampen og kom foran efter blot et par minutter og så sig ikke tilbage derefter.

Sejren sender Bayern op på 15 point for otte kampe, hvilket er to færre, end det overraskende tophold Union Berlin har på førstepladsen. Hovedstadsklubben har endda spillet en kamp færre end Bayern.

Det var Leroy Sane, der via en Leverkusen-spillers fod gjorde det til 1-0 for de forsvarende tyske mestre kun cirka to et halvt minut inde i kampen.

Et lille kvarter senere blev det 2-0. Stortalentet Jamal Musiala sendte et skud mod mål, som Leverkusen-målmand Lukas Hradecky burde have taget sig af.

Men det gjorde den tidligere Esbjerg- og Brøndby-spiller ikke. I stedet endte bolden altså i netmaskerne.

Ved 3-0-målet ramte bolden også en Leverkusen-spiller, inden den røg i nettet. Denne gang var Sadio Mané afsenderen. Senegaleserens skud fra kanten af feltet blev rettet af, så bolden lige sneg sig ind ved stolpen.

Det sidste søm blev banket i Leverkusens kiste af Thomas Müller. Igen så Lukas Hradecky skidt ud, da han i eget felt gled i et forsøg på at sparke til bolden. Det resulterede i, at Müller nemt kunne sparke den i et tomt mål til slutresultatet, 4-0.