Anderlecht-fans afbryder kamp efter Zinckernagel-mål

SOC Foto: Bruno Fahy/Ritzau Scanpix

Philip Zinckernagel bragte Standard Liege foran med 3-1, og det blev for meget for flere Anderlecht-fans.

Søndagens belgiske ligakamp mellem Standard Liege og Anderlecht er blevet afbrudt og bliver ikke umiddelbart genoptaget.

Det beretter flere belgiske medier, deriblandt Het Nieuwsblad.

Danske Philip Zinckernagel bragte ti minutter efter pausen hjemmeholdet fra Liege foran med 3-1, hvilket blev for meget for flere af gæsternes fans.

Røgbomber og andre genstande blev kastet ind på banen, hvilket i første omgang fik kampens dommer til at sende de 22 spillere ned i omklædningsrummene.

Efter en kort pause på ti minutter forsøgte dommeren at genoptage kampen, men få minutter senere blev der igen kastet fyrværkeri ind på banen, hvilket fik dommeren til helt at afblæse kampen.

Hvornår kampen genoptages er uvist.

Anderlecht har på det seneste haft store problemer med klubbens fans.

Forleden gik Anderlecht-tilskuere også over stregen i en udekamp mod West Ham i Conference League, hvilket fik Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) til at straffe klubben fra Bruxelles.

Den belgiske klub må således ikke få udebanefans med, når holdet i november skal på besøg i Silkeborg i den sidste spillerunde af gruppespillet i Conference League.