Leserbrief

„Fantastiske dage ved Erlev Skole“

Fantastiske dage ved Erlev Skole

Fantastiske dage ved Erlev Skole

Grete & Holger Eskildsen
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Die Umweltgemeinschaft Haderslev Grønne Nabofællesskaber hat ein Projekt für einen Miyawaki-Wald an der Erleffer Schule initiiert und freut sich darüber, dass es von Groß und Klein gut angenommen worden ist.

Erlev skoles elever fra 5. og 6. klasse har været i fuld gang med at plante første del af en 2030 skov ved Erlev skole på initiativ fra Haderslev Grønne Nabofællesskaber (HGNF).

Var det koldt? – Ja, var det vådt! Ja og var pløret! Ja, men det var fantastisk at arbejde sammen med alle de dejlige elever, samt bedsteforældre, forældre og lærere, som bare er gået til opgaven med krum hals og godt humør, til trods for, at gummistøvler sad fast i mudderet, mange havde almindelige sko på, men gik alligevel til opgaven med oprejst pande og godt humør – trods våde kolde tæer.

Regeringen arbejder på at fremme mere interesse for praktisk arbejde. De sidste to dages oplevelser bekræfter, at børnene meget gerne vil praktisk arbejde, samt arbejde aktivt for at fremme miljøet. Alle taler om klima og miljø – de sidste to dage, er der for alvor gjort noget ved det.

Børnene var smurt ind i mudder. Forældrene får en ekstra gang vask, men det er nok længe siden, at der har været så mange smil og glade bemærkninger som de sidste to dage. Trods det våde element arbejdede alle til gavn for klima og biodiversitet.

Det burde være lokalavisernes forsidehistorie og TV Syds tophistorie. Lokalpressen var inviteret, men glimrede ved sit fravær. Har lokalpressen mistet jordforbindelsen?

Det har Erlev Skole ikke. Anden og sidste del af 2030 skoven bliver plantet til næste år. Så må vi håbe, at pressen kommer ud af de varme redaktionslokaler.

Grete og Holger Eskildsen,
Aastrupvej 170,
6100 Haderslev,
Aktive medlemmer af HGNF

Mehr lesen

Leserbrief

Henrik Rønnow
„En vigtig kamp for overlevelse“

Leserbrief

Jørgen Holstener Larsen
„Behøver vi i grunden at kende kommunens embedsmænd?“

Leserbrief

Karina Lorentzen Dehnhardt
„SF vil bevare retskontoret i Haderslev“

Leserbrief

Meinung
Karina Lorentzen Dehnhardt
„SF vil bevare retskontoret i Tønder“