Leserbrief

„En jobmesse, som summede af liv“

„En jobmesse, som summede af liv“

„En jobmesse, som summede af liv“

Jon Krongaard
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:
Die jüngste Jobmesse in Hadersleben war ein Erfolg. Foto: Ute Levisen

Der Vorsitzende des Haderslebener Beschäftigungsausschusses, Jon Krongaard, freut sich über eine rundum gelungene Berufs- und Karrieremesse.

Den 8. maj blev der afholdt jobmesse på Harmonien i Haderslev, og uret havde knap nok slået slaget ti, før end hundredvis af interesserede borgere strømmede ind af Harmoniens døre.
Formålet var bl.a. lade borgere og virksomheder mødes under mere uformelle omstændigheder, end ved fx jobsamtaler - selvfølgelig mhp, at få den enkelte borger i beskæftigelse - og samtidig sikre virksomhederne lokal arbejdskraft. Præstationsangsten og det eventuelle pres som det kan medføre, var så at sige fjernet, og det kunne mærkes på alle deltagere. For det var på alle måder en speciel oplevelse at fornemme stemningen ved den begivenhed, som Der Nordschleswiger allerede har døbt - Mulighedernes Messe. Og det er virkelig en rammende beskrivelse. Arrangementet var knap nok skudt i gang, før den første ledige borger triumferende gik fra arrangementet med et job under armen, - og måske et lidt lysere syn på fremtiden.
De deltagende virksomheder fortjener også en stor ros for deres engagement - deres gode humør var med til at sprede sig ud over forsamlingen.
Og skulle man være i tvivl, så blev man endnu engang bestyrket i, at medarbejderne på Haderslev Jobcenter arbejder på højtryk for at hjælpe og vejlede borgerne i kommunen.
Hos os er virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne altid omstillingsparate, og når medarbejderne på jobcentret samtidig knokler for at gøre forskel for borgerne, - så er det virkelig en fornøjelse at arbejde med beskæftigelsespolitik.

Tak for en fantastisk dag ved Mulighedernes Messe.

Jon Krongaard
Thurøvej 89, 6100
Viceborgmester (DF)
Formand for Beskæftigelse- og integrationsudvalget

Mehr lesen

Leserbrief

Mogens Rerup
„Høringen foregår på et ulovligt grundlag“

Leserbrief

Bent Iversen
„Ugler i mosen“

Leserbrief

Svend Brandt
„Mennesket før systemet“

Leserbrief

Allan Emiliussen
„Nytænkning“

Leserbrief

Gisela Margarete Seffel
„Wie geschaffen für den Berg“

Leserbrief

Brigitte Handler
„Eigene Trägerschaft mit eigenem Vorstand für den Knivsberg“