Leserbrief

„Nytænkning“

Nytænkning

Nytænkning

Allan Emiliussen
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Der Fraktionsvorsitzende von Venstre, Allan Emiliussen, schlägt die Initiatorinnen des Kløften-Gartenfestivals als Kandidatinnen für den Titel Ehrenherzog 2021 vor.

Kåringen af årets Æreshertug i 2020 er, som så meget andet, desværre aflyst pga. corona. Således er årets kåring udskudt til 2021. Heldigvis ser vi fantastisk mange engagerede borgere med nye ideer og kreative veje ud af nedlukningen af Danmark. En af de lokale højdespringere er to livlige damer, der virkelig har sat gang i byen Haderslev, fordi de har slået ring om et af kommunens store kulturelle højdepunkter: Kløften Festivalen. De fleste er vist efterhånden på fornavn med Randi og Signe som står bag nytænkningen af festivalen, der nu er omdannet til havefesten: Kløften Havefestival.

Armbånd, auktioner, ølpakker, billetter til ens eget køleskab, musikere, der optræder i folks private haver, virksomheder og butikker, der bidrager, facebookgruppe, som støtter op og meget andet. På den måde er mange små begivenheder bundet sammen til at udgøre en alternativ festival. Og nu er man andre steder begyndt at kopiere modellen.

Indtil den 27. Juni, hvor man kan mødes til havefester, eller indtil Danmark måske åbner lidt mere op, kan man således støtte op ved at gå ud og købe en øl, en sodavand eller et glas vin i sit eget køleskab og betale for den via MobilePay nummer 662730.

Så jo tak, Kløften Havefestival har sat gang i en nyskabelse, som har skabt enorm stor opmærksomhed hos mange mennesker i og uden for Haderslev Kommune. Intet mindre end fantastisk! Således har Signe og Randi ikke alene sat fart på et spændende konceptet, som skal sørge for fest hver for sig til folket, og støtte til den lokale musikfestival. De har også sat Haderslev Kommune på danmarkskortet. Og det er lige præcis det ypperligste kriterie for at blive kåret til årets Æreshertug. Måtte jeg foreslå komiteen at indstille Randi Wael og Signe Plenge til årets Æreshertuger 2021!


Allan Emiliussen
Byrådsmedlem (V)
Gruppeformand, Fællesgruppen
Næstformand, Provas
,
Haderslev Kommune

Mehr lesen

Leserbrief

Henrik Rønnow
„En vigtig kamp for overlevelse“

Leserbrief

Jørgen Holstener Larsen
„Behøver vi i grunden at kende kommunens embedsmænd?“

Leserbrief

Meinung
Grete & Holger Eskildsen
„Fantastiske dage ved Erlev Skole“

Leserbrief

Karina Lorentzen Dehnhardt
„SF vil bevare retskontoret i Haderslev“