Leserbrief

„Konservativt attentat på bredt samarbejde“

Konservativt attentat på bredt samarbejde

Konservativt attentat på bredt samarbejde

Bent Iversen
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Bent Iversen, SF, bezeichnet das Dammpark-Debakel als unnötigen Schlingerkurs und als Attentat auf die breite politische Kooperation im Kommunalparlament.

Byrådet vedtog i tirsdags en Helhedsplan for Damparken med et snævert flertal. Et helt unødvendigt snævert flertal, da stort set alle i Byrådet samtidig hyldede den fremlagte plan og kunne tilslutte sig dens principper.

Alligevel lykkedes det for et Byrådsmedlem at skabe splid og uenighed om planen ved stædigt at holde fast i sit ændringsforslag om flest mulige P-pladser på Wittenberg Plads. Dette medlem var valgets sejrherre Kjeld Thrane fra de Konservative. Kraftigt støttet af Benny Bonde (NB) og Dansk Folkeparti.

Dermed fik Thrane også demonstreret, at hans deltagelse i et midterparti valgforbund, som skulle bygge bro mellem højre og venstre side, har været rent vælgerbedrag. Thrane har helt entydigt valgt den yderste højrefløj som sine bedste venner. Samt i endnu højere grad fået vist, at han i hvert fald ikke er manden, der kan stå i spidsen for et bredt samarbejde.

At Venstre (med en enkelt undtagelse) sprang med på vognen tjener dem ikke til ære. Byrådet missede en enestående chance for at få vedtaget en rigtig god plan for Damparken i enighed. Trods ihærdige forsøg fra flere sider på at imødekomme ønsket om flere p-pladser på Wittenberg Plads så fastholdt Thrane sit attentat på et bredt samarbejde og havde held med det.

Jeg ønsker den nye kommunalbestyrelse med hele fem konservative medlemmer held og lykke med at skabe et bredt samarbejde. Ikke meget tyder på, at det er fra konservativ side, at man skal forvente opbakning til det ønske.

Bent Iversen Byrådsmedlem (SF)
Aastrupvej 11 F, 1. th.
6100 Haderslev

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“