Leserbrief

„Man må undre sig“

„Man må undre sig“

„Man må undre sig“

Ejler Schütt
Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

Im folgenden Leserbrief wundert sich Apenrades Vizebürgermeister Ejler Schütt (DF) darüber, dass die Polizei es für unnötig hält, in der Apenrader Innenstadt Überwachungskameras aufzustellen. Schütt fordert, dass die für die Sicherheit im öffentlichen Raum abgesetzten 100.000 Kronen auch für solche Maßnahmen angewendet werden.

I forbindelse med budgetlægningen for 2019 i Aabenraa Kommune lykkedes det for DF at få afsat 100.000 kr. til brug til overvågning af offentlige rum for at skabe tryghed på udvalgte steder.

Efter tryghedsvandringer foretaget af repræsentanter fra kommunen sammen med politiet, har politiet vurderet, at kriminalitetsbilledet i Aabenraa ikke nødvendiggør overvågning.

Derfor er det afsatte beløb til overvågning parkeret til andet formål.

Af en artikel i JydskeVestkysten fremgik forleden, at indbrudstyve igennem længere tid har kastet deres kærlighed på tre centre for job og uddannelse på Skovly, Næstmark og Kilen.

Det kan i den grad undre, at disse tre yndede tyverimål ikke er inddraget i vurderingen af anvendelsen af de afsatte midler til at skabe tryghed, eftersom tyverier er foretaget på disse institutioner igennem længere tid.

Taler man ikke sammen, og ved den ene hånd ikke hvad den anden gør, må man spørge sig selv?

Det er for dårligt, og sagen viser, at DFs ønske om at få afsat beløb til brug til overvågning er fuldt ud berettiget.

De parkerede 100.000 kr skal bruges til det påtænkte formål.

Mehr lesen

Leitartikel

Walter Turnowsky
Walter Turnowsky Korrespondent in Kopenhagen
„Trumps Schatz“