Leserbrief

„Venstre og Tønder Listen bør gå sammen“

Venstre og Tønder Listen bør gå sammen

Venstre og Tønder Listen bør gå sammen

Torben Ravn
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Torben Ravn meint, dass Venstre und die Tønder Listen das Kriegsbeil begraben und sich auf einen Bürgermeisterkandidaten für die Kommunalwahl 2025 einigen und schon jetzt eine verbindliche Absprache eingehen sollten. Tønder Listens Bürgermeisterkandidatin Anita Uggerholt Eriksen wäre keine schlechte Wahl, so Ravn im folgenden Leserbrief.

Før det kommende kommunalvalg i 2025, bør Venstre og Tønder Listen gå sammen om en fælles målsætninger og frem for alt en fælles borgmester kandidat. En fælles målsætning er nemt at finde, for alle er jo Venstre-folk og en fælles borgmesterkandidat burde man også kunne enes om for Tønder Listen har jo Anita Uggerholt Eriksen.

Hun er en meget kompetent person og hvor ville det da være befriende at få en kvindelig borgmester i Tønder. Der er for meget mandehørm på Borgmester kontoret, der trænger i den grad til at blive luftet ud.

Jeg synes bestemt Jørgen Popp Petersen gør det godt, men jeg er ikke i tvivl om at Tønder Kommune kan komme længere hvis Anita får muligheden efter 2025.

Venstre og Tønderlisten bør først enes om Anita som fælles borgmester kandidat, dernæst bør man indgå i et meget bindende og konkret valgforbund.

Inden kommunalvalget bør man afholde en ”Fætter – kusine fest” for at få sammensvejset de 2 partier yderligere sammen. Måske kunne man overtale Bertel Haarder til at være toast master ?

Senest efter kommunalvalget 2025 skal man så sammenlægge de to partier.  Venstre fortsætter, Tønder Listen opløses.

 

Torben Ravn

Mårbækvej 2 Ø. Terp

DK 6240 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Bjarne Madvig Christensen, Mary-Anna Wraae Grundt, Hans Otto Sørensen
„Hvordan ender Kongsmarkskandalen?“

Leserbrief

Meinung
Torben Ravn
„Sønderjyllands smukkeste kirkegård“

Leserbrief

Meinung
Jutha Sandholdt Stryhn Lillian Sandholdt Petersen Flemming Sandholdt Henningsen
„Grotesk oplevelse efter mors død“

Leserbrief

Meinung
Harald Christensen og Torben Struck
„Solceller i Tønder midtby - NIX !“