Leserbrief

„Venstre er på røven i Tønder !“

Venstre er på røven i Tønder !

Venstre er på røven i Tønder !

Torben Ravn
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Torben Ravn aus Osterterp meint, es hätte dem neuen und alten Bürgermeisterkandidaten von Venstre, Martin Iversen, gut zu Gesicht gestanden, wäre er nach der niederschmetternden Kommunalwahl 2021 zurückgetreten, als seine Partei neun ihrer 15 Mandate verlor.

Ved det legendariske opstillingsmøde på marken i Agerskov 2021, fik borgmesterkandidaten Martin Iversen 305 stemmer. Mange af dem var døgnfluer der kun kom til Agerskov fordi der var lagt op til ballade.

I Løgumkloster havde således den gamle fremskridtsmand Ejer Lange solgt medlemskort til Venstre indtil samme dag som opgøret skulle finde sted.  Han tilbød endda at betale kontingentet bare de ville møde frem og stemme på Martin Iversen. Det var sådanne meget tvivlsomme Venstrefolk som gjorde Martin Iversen til borgmesterkandidat.

Ved valget i november 2021 gik Venstre fra 15 til 6 mandater i byrådet. Normalt trækker en borgmesterkandidat sig efter et så klart nederlag, men det gjorde den tykhudede Martin Iversen ikke.

Nu har Venstre så igen valgt at genopstille Martin Iversen, denne gang med sølle 60 stemmer bag sig.  Det er da helt utrolig dumt af partiet at satse på en taber endnu engang. Hvornår bliver man klogere ?

Det er muligt at 60 venstrefolk i Tønder Kommune, kan bruge Martin Iversen som borgmester, men det kan kommunens ca. 36.000 borgere  ikke !

Dermed synes det gamle borgmesterparti at forblive udenfor væsentlig indflydelse også efter kommunalvalget 2025.  Det parti som ellers siden kommunesammenlægning i 2007 på godt og ondt, har stået i spidsen af Tønder kommune.

Venstre er på røven i Tønder kommune, men den tykhudede Martin Iversen vil ikke erkende dette, og så længe han råder over 60 rygklappere opdager han det nok heller ikke.

Torben Ravn

Mårbækvej 2 Ø.Terp

DK-6240 Løgumkloster.

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Bjarne Madvig Christensen, Mary-Anna Wraae Grundt, Hans Otto Sørensen
„Hvordan ender Kongsmarkskandalen?“

Leserbrief

Meinung
Torben Ravn
„Sønderjyllands smukkeste kirkegård“

Leserbrief

Meinung
Jutha Sandholdt Stryhn Lillian Sandholdt Petersen Flemming Sandholdt Henningsen
„Grotesk oplevelse efter mors død“

Leserbrief

Meinung
Harald Christensen og Torben Struck
„Solceller i Tønder midtby - NIX !“