Leserbrief

„Tønder kommune gør det rigtige“

Tønder kommune gør det rigtige

Tønder kommune gør det rigtige

Torben Ravn
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Der Stadtrat in Tondern hat auf seiner Februar-Sitzung entschieden, vier kommunale Gebäude zu verkaufen, für die es keine Verwendung mehr gibt. Dies ist der richtige Weg, meint Torben Ravn.

For tiden holder kommunen udsalg på bygninger som man ikke længere har brug for, man investerer i stedet i trafiksikkerhed.  Det er både klogt og rigtigt, man må så blot håbe på at ejendomsmarkedet er gunstigt.

Det er lige lykkedes at sælge vandrehjemmet og campingpladsen ved Tønder til private aktører, her er kommune også på rette vej, disse aktiviteter har aldrig været en kommunal opgave.

For år tilbage lykkedes det at sælge ”Hjemsted Oldtidspark” godt nok efter et tab på omkring 80 mil.kr.  Men hvor var det godt at kommunen kom derfra og fik overladt området til private som nu har skabt en turistmagnet på stedet.

Mit ønske skal være at Tønder Kommune fortsætter med at privatisere.  Slip Tønder Forsyning fri, lad andre aktører byde på affaldshåndteringen, vi vil ikke fortsætte med at have en af Danmarks dyreste løsning på dette område.

Sælg Rømø havn eller forpagt den ud til Esbjerg havn. Mon ikke Esbjerg havn kan have glæde af Rømø Havn som en satellithavn.  Geografisk har den fordele som servicehavn i forhold til de tyske aktiviteter i Nordsøen.  Rømø havn kan blive et aktiv for Esbjerg havn, nu er den et stort passiv for Tønder kommune.

Hvis det er muligt, bør man også sælge Lakolk campingplads. Selvom der her er tale om et aktiv, så mener jer ikke det er en opgave for Tønder Kommune at drive campingplads nogen steder !   Kommunen skal koncentrere sig om sine kærneydelser i fremtiden.

Torben Ravn
Mårbækvej 2 Ø.Terp
 DK 6240 Løgumkloster

Die in diesem Leserinnen- oder Leserbrief vorgebrachten Inhalte wurden nicht von der Redaktion auf ihre Richtigkeit überprüft. Sie spiegeln die Meinung der Autorin oder des Autors wider und repräsentieren nicht die Haltung des „Nordschleswigers“.

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Barbara Krarup Hansen
„Borgerforslag i Tønder Kommune - det er forsøgt 8 måneder tidligere“

Leserbrief

Meinung
Rikke Weng-Lauridsen
„Leve demokrati“

Leserbrief

Meinung
Baltser Andersen
„Offene Frage für Slesvigsk Parti“

Leserbrief

Meinung
Baltser Andersen, Jan Sørensen, Kim A. Petersen
„Politikervælde eller åbent Borgerdemokrati i Tønder“