Offener Brief

„Forderung: Neue Direktorin für die Sparkasse Bredebro“

Forderung: Neue Direktorin für die Sparkasse Bredebro

Forderung: Neue Direktorin für die Sparkasse Bredebro

Andreas Åbling Petersen
Ellum
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Andreas Åbling Petersen aus Ellum ist unzufrieden, dass die Sparkasse in Bredebro andere Geldinstitute aufkauft, um die es finanziell nicht so gut bestellt ist. Daher fordert er den Abgang des heutigen Direktors Keld Riddersholm Nielsen. An seine Stelle soll Ninna Ulrikke Præstekjær treten.

 Åbent brev til Bredebro Sparekasses bestyrelse ved formand Preben Linnet

 Udkantsdanmark er tit utilfreds med, at centralmagten på Christiansborg tager for lidt hensyn til udkantsdanmark. Jeg syntes, at udkantsdanmark i for ringe grad gør opmærksom på alt det gode, som sker i udkantsdanmark.

    Et eksempel herpå er, at Bredebro Sparekasse har formået gennem flere år at hjælpe skrantende Sparekasser i omegnsbyerne ved økonomisk samarbejde, eller delvis overtagelse og vejledning at sørge for, at de stadigvæk er velfungerende sparekasser i deres hjembyer.  Det er meget vigtig for Bredebro by, at der er i byen en velfungerende Sparekasse, som  hedder Bredebro Sparekasse, altså hvor byens navn er indeholdt i Sparekassens navn. Det samme gælder for byerne Toftlund, Skærbæk, Løgumkloster osv. Der er nu forslag fremme om at dette store netværk under Bredebro Sparekasse, skal samles under et navn nemlig ”Spar Syd”, hvilket leder tanken hen på et sparmarked, hvor det kan købes dagligvarer som fødevarer og for eksempel vaskepulver.  Hvis dette navneskifte sker, så forsvinder den gode udkantshistorie og den positive effekt ved at bynavnet er ineholdt i Sparekassenavnet.

     Jeg er utilfreds med Bredebro Sparekassens direktør, Keld Riddersholm Nielsen, som vel er dygtig, men som ikke arbejder i Bredebro Sparekasses interesse, derfor ønsker jeg at det sker et direktørskifte, således at Ninna Ulrikke Præstekjær bliver direktør i Bredebro Sparekasse. Ninna Ulrikke Præstekjær er nu hovedkasserer i Bredebro Sparekasse.

 Andreas Åbling Petersen
Stadebjerggård, Ellum, Grænsevej 1
6240 Løgumkloster 

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Rikke Weng-Lauridsen
„Leve demokrati“

Leserbrief

Meinung
Baltser Andersen
„Offene Frage für Slesvigsk Parti“

Leserbrief

Meinung
Baltser Andersen, Jan Sørensen, Kim A. Petersen
„Politikervælde eller åbent Borgerdemokrati i Tønder“

Leserbrief

Meinung
Bjarne Madvig Christensen, Mary-Anna Wraae Grundt, Hans Otto Sørensen
„Hvordan ender Kongsmarkskandalen?“