Leserbrief

„Stort rykind på Skarrev- og Loddenhøj camping over Pinsen“

Stort rykind på Skarrev- og Loddenhøj camping over Pinsen

Stort rykind på Skarrev- og Loddenhøj camping over Pinsen

Ulrik Ortiz Ramussen
Sörup/Sørup
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Der Pächter der beiden Campingplätze in Scherriff (Skarrev) und Loddenhoi (Loddenhøj) können nicht nachvollziehen, dass in der Zeitung geschrieben wurde, die Plätze wären leer.

Vi er glade for den fortsat store interesse for Skarrev og Loddenhøj camping. Skønt at se, hvor mange som deler vores kærlighed til de skønne pladser. 

Efter en travl Pinse, har vi svært ved at genkende de bragte artikler om „tomme og forladte campingpladser“. Både Skarrev og Loddenhøj har været næsten udsolgte over Pinsen med rigtig mange glade og tilfredse korttidscampister. I de sidste dage har der været over 300 (!) overnatninger på de to pladser tilsammen. 

Efter stormfloden blev der fremsat et ønske om yderligere check af konceptet for nedlagte kloak og strømkabler. Efter ny gennemarbejdning blev konceptet endeligt godkendt i april måned af Aabenraa kommune.

Umiddelbart efter skriftlig modtagelse af godkendelsen, blev der afgivet ordrer til de lokale virksomheder som skal nedlægge vand, strøm og kloakering på pladserne. Arbejdet er påbegyndt på Tiny SeaSide Loddenhøj, og forventes afsluttet til slut maj. Herefter fortsætter vi på Tiny SeaSide Skarrev, hvor vi forventer at have afsluttet arbejdet til midt juni. Begge pladser vil således være oppe at køre med yderligere campingturister til tiny-husene inden hovedsæsonen starter. 

Konceptet vil blive yderligere udbygget over de kommende år, såvel med flere Tiny-huse og med forskellige typer af services til gavn såvel for turister som for lokalområdet. 

I det store og hele kører opsætningen af pladserne som planlagt. Vi overtog Skarrev og Loddenhøj til den 1. januar 2023 – 16 måneder senere vil de første tiny-huse være installerede og i drift. 

Det tager tid at opbygge et nyt miljøvenligt camp-resort. Nødvendige godkendelser fra myndighederne, udarbejdelse af aftaler med leverandører skal koordineres med produktionen af tiny-huse som tager ca. 1000 mandtimer at producere per styk. 

Vi har investeret mange resourcer i at levere en god service på pladserne. Således er forretningerne åbne fra klokken 08.00 til 20.00 hver dag.

De offentlige toiletter bliver rengjorte flere gange om dagen og vi har fået en soft-ice maskine på Loddenhøj.

Samarbejdet med Aabenraa kommune er konstruktivt og tillidsfuldt. Alle parter vil gerne i gang og se konceptet folde sig ud. 

Vi og vore dygtige medarbejdere glæder os til at byde alle interesserede velkomne på Skarrev og Loddenhøj.

Ulrik Ortiz Rasmussen,
Tiny Hygge GmbH,
Schulstr. 86,
D 24966 Sörup
Mehr lesen

Leserbericht

Peter Blume
„Gemeindeversammlung im Pfarrbezirk Tingleff“

Leserbrief

Meinung
Philip Tietje
„Elefanten i rummet er i Aabenraa en hval“

Lesebrief

Meinung
Torben Nicolaisen, Arkitekt
„Hvalen ligner Østtysk byggeri“

Leserinnenbrief

Meinung
Signe Bekker Dhiman
„Aktivitäten schaffen, die uns vom Bildschirm wegbringen“

Leserbeitrag

Meinung
Preben Rasmussen
„Borgermødet om Hvalen“

Leserbeitrag

Meinung
Preben Rasmussen
„Borgermøde om Nørreportparkens fremtid. NU.“