Leserbrief

„Ereignis brachte Freude und stärkte die Zusammengehörigkeit“

Ereignis brachte Freude und stärkte die Zusammengehörigkeit

Ereignis brachte Freude und stärkte Zusammengehörigkeit

Arrangørerne af Tønder Julestævne
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Die Veranstalterinnen und Veranstalter des Handballturniers für 500 Kinder und Jugendliche in Tondern zwischen den Jahren wünschen sich mehr mediale Aufmerksamkeit für das Event.

Vi, arrangørerne af det årlige Tønder Julestævne, ønsker at rette opmærksomheden mod den begrænsede mediedækning af vores begivenhed i de lokale medier. Vi stiller spørgsmålstegn ved prioriteringen af mediernes dækning og vil gerne dele vores bekymring.

Under årets julestævne samledes over 500 unge deltagere i alderen fra 10 til 15 år fra hele landet for at deltage i vores begivenhed. Disse engagerede unge sportsudøvere og deres støttende forældre samt en lang række frivillige fra vores egne rækker i TM Tønder var med til at gøre arrangementet til en stor succes. Tønderhallerne var fyldt med glade tilskuere over de to dage, hvor kampe blev afviklet - atmosfæren var fyldt med spænding og engagement.

Vi ønsker at påpege, at dette julestævne ikke blot var en sportsbegivenhed, men også en begivenhed, der bragte glæde og samhørighed til vores lokalsamfund.

Vi ønsker ikke at kritisere, men snarere at opfordre til større opmærksomhed omkring begivenheder som vores julestævne. Det er vigtigt at anerkende og støtte de initiativer, der skaber aktivitet og positivitet i vores lokalsamfund, især når det involverer vores unge og nogle engagerede frivillige.

Vi håber, at fremtidige begivenheder af denne art vil modtage den opmærksomhed og anerkendelse, de fortjener, og at vores lokale medier vil se værdien i at dække og støtte sådanne begivenheder.

Arrangørerne fra Tønder Julestævne 

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Bjarne Madvig Christensen, Mary-Anna Wraae Grundt, Hans Otto Sørensen
„Hvordan ender Kongsmarkskandalen?“

Leserbrief

Meinung
Torben Ravn
„Sønderjyllands smukkeste kirkegård“

Leserbrief

Meinung
Jutha Sandholdt Stryhn Lillian Sandholdt Petersen Flemming Sandholdt Henningsen
„Grotesk oplevelse efter mors død“

Leserbrief

Meinung
Harald Christensen og Torben Struck
„Solceller i Tønder midtby - NIX !“

Leserbrief

Meinung
Allan Søgaard-Andersen
„Tomme borgerlige klimaløfter!“

Leserbeitrag

Hanns Peter Blume
„Zuzüglertreffen: „Tilflytterhygge – Meet and Greet““