Leserbrief

„Om troværdighed og ordentlighed“

Om troværdighed og ordentlighed

Om troværdighed og ordentlighed

Valborg Friedrichsen
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Valborg Friedrichsen, ehemalige Vorsitzende der Sozialdemokratie in Hadersleben, antwortet auf einen Leserbrief von Venstres Spitzenkandidat Mads Skau, in dem dieser Stellung zum Ausscheren der Venstre-Politiker bei der zweiten Haushaltslesung vor wenigen Wochen nimmt.

Svar til Mads Skau: Jeg kunne ikke drømme om at stille spørgsmålstegn ved din troværdighed som evt. leder i Haderslev Kommune. Da du ikke har haft nogen lederrolle her, må enhver tvivl selvfølgelig regnes dig til gode!

Det foruroliger mig dog, at du i slutningen af dit læserbrev giver udtryk for, at det du betegner som ”en rummelig ledelsesstil” for dig fint kan betyde, at man som politiker ikke behøver fuldt og helt at stå ved det, som man har aftalt med de andre partier.

For mig har ordentlighed i politik meget at gøre med, at man kan stole på de indgåede aftaler. Sådan har det hidtil været almindeligt i Haderslev Kommunalbestyrelse. Det synes jeg godt, at vi kan være stolte af.

Jeg ved, at Socialdemokraterne i byrådet også havde stærke ønsker til yderligere ændringer i budgettet. Og selvom det er et valgår, så lod de sig ikke friste til at gå imod de indgåede aftaler med ændringsforslag. Det kalder jeg troværdighed og ordentlighed.

Valborg Friedrichsen,
Odinsvej 463,
6500 Vojens

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“