Leserbrief

„Er Mads Skau en troværdig leder for Venstre?“

Er Mads Skau en troværdig leder for Venstre?

Er Mads Skau en troværdig leder for Venstre?

Mads Skau
Hammeleff/Hammelev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Venstres Spitzenkandidat zur Kommunalwahl, Mads Skau, reagiert auf einen Leserbrief der früheren Vorsitzenden der Sozialdemokratie in Hadersleben.

Sådan starter et læserbrev i Der Nordschleswiger fra tidligere socialdemokratisk formand, Valborg Friedrichsen. Ja, hold da op – så er vi da i gang!

Nu ved vi ikke, om det ligesom er stilen, at fordi man tror på, der er bedre vej at lede en kommune, så er man utroværdig.

Sagen ultra kort:
- Man vil gerne have et Varmtvand/terapibassin til Vojens
- Gode Vojens borgeres tager initiativ, og får udarbejdet tegninger og planer
- Planerne præsenteres for Vojens Hallernes bestyrelse, der udgøres af 5 Venstre og 3 Socialdemokrater
- I 4-5 år samarbejder alle om projektet
- Alle i bestyrelsen er bag projektet, rød som blå, og borgerne forklares, at det nu nærmest anses for en formalitet
- Da vi kommer frem til budgetforliget, er det pludselig ingen steder at finde!

Venstre medlemmer af byrådet fremstiller derfor et ændringsforslag til budgettet, og man kunne måske her forestille sig, at de røde kræfter i Vojens Hallernes bestyrelse ville træde frem, og være enige, men INTET sker. Absolut tavshed! Efter 4-5 års arbejde med sagen!!!.

Dagen efter kan vi læse om splittelse i Venstre, fordi vores byrødder stiller sig frem og siger fra! Stiller sig modigt ud, på mål for det, de havde lovet borgerne!

Undskyld vores franske, men hvor fan’ blev Socialdemokraterne af? Hvorfor sidder de i en bestyrelse for Vojens Hallerne, for så, når det kommer til stykket, ikke at kæmpe deres sag? Hvad skal man så bruge politikere i bestyrelsen til?

Det næste, der så sker, er så dette læserbrev fra i lørdags. Hvor medlemmerne af Venstre skal hænges ud fordi, de netop sagde det højt i budgetforliget, som de også sagde før budgetforliget! Fordi de ikke indordnede sig under deres store leder, og man derfor ikke kan stole på Venstre.

Derefter kaldes Mads så også ud som utroværdig, fordi han ikke prompte er ude at undsige sine kolleger og derfor ikke kan anses for en troværdig leder?

Hvor gammeldags en ledelsesstil har man lige lov at være fortaler for!?! Svaret er svært at få ned i 250 ord som et læserbrev kræver, men vi har prøvet!

I skal vide, vi tror på at byrådet skal ledes på en måde, hvor der plads til ikke at være enige. Hvor de borgere, der inddrages og ønsker at deltage, også føler de høres og tages seriøst. Det er demokratiet i sin fineste form, med kaffen først.

Personligt er jeg derfor stolt af mine partikolleger - at de turde stille sig frem og gå imod strømmen, for det de tror på, det, de mener er rigtigt.

Det er skal der være plads til, uden at man skal bankes på plads i kulissen.

Mads Skau,
Borgmesterkandidat for Venstre i Haderslev Kommune,
Skovgårdvej 15 6500 Vojens

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“