Sport - Ritzau

Ny AaB-træner føler sig sikker på bedre resultater

Ny AaB-træner føler sig sikker på bedre resultater

Ny AaB-træner føler sig sikker på bedre resultater

Ritzau
Aalborg
Zuletzt aktualisiert um:
Superliga: AGF - AaB Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Erik Hamrén er overbevist om, at hans spillere kan knokle sig til en højere plads i tabellen.

Fredag aften står svenskeren Erik Hamrén i spidsen til sin første hjemmekamp som AaB-træner i mere end 14 år, når bundkonkurrenten OB kommer på besøg.

AaB's tidligere mestertræner fik comeback på nordjydernes sidelinje med et nederlag i Aarhus 17. september, men efter to uger på træningsbanen er svenskeren sikker på, at AaB nok skal kravle væk fra sin aktuelle placering under nedrykningsstregen.

Det siger han i et interview med Nordjyske.

- Jo flere dage vi træner sammen, jo mere kan vi flytte os, og det er jo vores ambition, at vi hele tiden skal blive bedre. Jeg vil se et hold med mod, for det er det, fodbold handler om. Gør vi det, vi har gjort til træning, vil jeg være glad, for jeg synes, at vi har trænet godt med en god attitude og en god kvalitet.

- Fortsætter vi sådan, skal vi nok få vendt tingene. Om det sker allerede mod OB, ved jeg ikke, men det er selvfølgelig vores ambition. Hvis spillerne fortsætter med at arbejde sådan her, er jeg sikker på, at resultaterne kommer, siger Erik Hamrén til Nordjyske.

I bestræbelserne på at kunne arbejde uden at være under opsyn af spioner eller OB-sympatisører, har Hamrén lukket flere træninger for offentligheden før kampen mod fynboerne.

OB-træner Andreas Alm roser sin svenske trænerkollega før deres indbyrdes opgør.

- Nu tænker jeg lige lidt hurtigt her, men han må være den bedste træner i Superligaen i forhold til, hvad han har opnået. Der er ikke mange på hans niveau, og på det niveau har han været på i mange år, siger Andreas Alm til Fyens Stiftstidende.

Vinder AaB, reduceres afstanden op til OB til et sølle point efter de første 11 spillerunder, mens fynboerne med en sejr øger afstanden til syv point.

Fredagens superligakamp begynder klokken 19 i Aalborg, hvor der forventes i nærheden af 10.000 tilskuere på lægterne.

/ritzau/

Mehr lesen

VOICES - Minderheiten weltweit

Jan Diedrichsen
Jan Diedrichsen
„Vergessenes Verbrechen: Der Holodomor war ein Genozid“