Sport - Ritzau

AGF tager sent point i tamt lokalopgør mod Randers

AGF tager sent point i tamt lokalopgør mod Randers

AGF tager sent point i tamt lokalopgør mod Randers

Ritzau
Randers
Zuletzt aktualisiert um:
Superliga: Randers FC - AGF Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

AGF fik på falderebet reddet et enkelt point, da holdet søndag spillede 1-1 på udebane mod Randers FC.

Med et sent mål reddede AGF et enkelt point med sig fra et tamt lokalopgør, da mandskabet søndag spillede 1-1 på udebane mod Randers FC i niende runde af Superligaen.

Stephen Odey havde bragt Randers foran i første halvleg mod et AGF-hold, der var uden karantæneramte Nicolai Poulsen og målmand Bradley Peacock-Farrell, der var erstattet af rutinerede Jesper Hansen.

Kampen var generelt præget af mange spilstop og få chancer, men til sidst blev det spændende.

Med et minut tilbage af den ordinære spilletid scorede AGF-kaptajnen Patrick Mortensen til slutresultatet 1-1 på et straffespark. I overtiden var gæsterne tæt på at løbe med alle tre point, men bolden blev reddet på stregen.

Resultatet betyder, at Randers indtager niendepladsen med ni point. Holdet har fem point ned til Vejle under nedrykningsstregen. AGF er uden sejr i tre kampe på stribe.

Kampen startede rodet og var præget af duelspil, frispark og to hold, der havde svært ved at få ordentligt gang i kombinationerne.

Anført af den formstærke kantspiller Mikael Anderson, som Randers havde svært ved at styre, fik AGF kæmpet sig godt ind i kampen, selv om gæsternes kontrol ikke førte mange chancer med sig.

Først efter 34 minutter faldt kampens første store chance, men den udnyttede Randers-angriberen Stephen Odey til gengæld køligt til at score 1-0-målet, som kom efter et flot oplæg af kantspilleren Lasso Coulibaly.

Kort inde i anden halvleg måtte hjemmeholdets Edgar Babayan udgå med, hvad der lignede en slem knæskade.

Gæsterne satte sig på spillet derefter, men selv om boldomgangen var bedre end før pausen, havde Uwe Röslers tropper svært ved at spille sig forbi en bundsolid Randers-defensiv.

Efter 62 minutter var Randers-stopperen Daniel Høegh tæt på at fordoble føringen, men hans hovedstød gik på overliggeren.

AGF forsatte med at sætte tempoet i resten af kampen, og holdet rykkede længere og længere op ad banen.

Kort før tid nedlagde Randers-keeper Patrik Carlgren AGF-anfører Patrick Mortensen i feltet, hvilket resulterede i et straffespark, som Mortensen selv satte i kassen til 1-1.

AGF var tæt på en 2-1-scoring, men bolden blev reddet på stregen af Randers-forsvaret.

/ritzau/

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Poul Harald Holm, Mirjam Fibiger Olesen, Ester Esmarch, Henrik Lydeking
„Kristendemokraterne: Tør i lytte til os lokale omkring grænsekontrollen?“