Sport - Ritzau

Aalborg Håndbold tilbageerobrer førsteplads fra GOG

Aalborg Håndbold tilbageerobrer førsteplads fra GOG

Aalborg Håndbold tilbageerobrer førsteplads fra GOG

Ritzau
Aalborg
Zuletzt aktualisiert um:
Herrehåndbold: Aalborg Håndbold - GOG Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Aron Palmarsson gik forrest, da Aalborg Håndbold hjemme slog Mors-Thy i Herreligaen.

Aalborg Håndbold ligner fortsat en vinder af grundspillet i Herreligaen, efter at holdet lørdag slog Mors-Thy 29-21 på hjemmebane.

Med sejren tilbageerobrede nordjyderne således førstepladsen fra rivalen GOG. Begge hold har 39 point for 23 kampe, men Aalborg er bedst indbyrdes.

Aron Palmarsson og Mads Hoxer gik forrest scoringsmæssigt med hver seks mål, men også hjemmeholdets keeper Simon Gade var stærk med en redningsprocent tæt på 42.

Aalborg mangler opgør mod TTH Holstebro, Ribe-Esbjerg og KIF Kolding i grundspillet, og tre sejre vil sikre Stefan Madsens tropper førstepladsen.

Holdet har dog også andre opgaver på programmet. De kommende to torsdage brager holdet ind i GOG i Champions League i en dyst om en plads i turneringens kvartfinaler, hvor FC Barcelona venter vinderen.

Tidligere lørdag konsoliderede Skanderborg Aarhus sin plads i slutspillet med en sejr over Bjerringbro-Silkeborg på hjemmebane.

Skanderborg Aarhus var i flere perioder på sikker sejrskurs, men takket være blandt andet 11 træffere af ligatopscorer Mads Kjeldgaard Andersen begrænsede Bjerringbro-Silkeborg nederlaget til 28-29.

Bjerringbro er treer med 34 point, mens Skanderborg Aarhus har 28 point på femtepladsen.

/ritzau/

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Poul Harald Holm, Mirjam Fibiger Olesen, Ester Esmarch, Henrik Lydeking
„Kristendemokraterne: Tør i lytte til os lokale omkring grænsekontrollen?“