Leserbrief

„Tak for rettidig og god omhu på plejeområdet“

Tak for rettidig og god omhu på plejeområdet

Tak for rettidig og god omhu på plejeområdet

Karin Dalager
Sonderburg/Sønderborg
Zuletzt aktualisiert um:
Im Pflegebereich werden wegen der hohen Krankenzahlen zusätzliche MItarbeiter gesucht. Foto: Finn Byrum / Ritzau Scanpix

Die Vorsitzende des Älterenrates der Kommune Sonderburg spricht der Kommune Sonderburg ihren Dank im Namen der Senioren aus. Die Behörden hätten schnell und effektiv gehandelt, sagt Karin Dalager.

I denne tid, hvor Corona-pandemien skaber uro og utryghed, ikke mindst hos vore sårbare borgere, er det betryggende at opleve, hvordan man i Sønderborg Kommune er på forkant med udviklingen.

Vi vil gerne benytte lejligheden her til at takke forvaltningen Job og Velfærd samt Social- og Seniorudvalget for en flot, gennemarbejdet og forudseende nødplan på hele omsorgsområdet. Det giver os ro og tryghed at vide, at vores politikere og ledere overordnet og helt ned på det praktiske niveau har en plan for, hvad der skal ske, hvis/når pandemien tiltager og kræver flere syge – både blandt borgere og personale.

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at sende mange tanker til de medarbejdere, som ufortrødent passer deres arbejde i hjemmepleje, sygeplejen og på vores plejecentre. Tusind tak – hvad skulle vi dog gøre uden jer!

Ælderådet i Sønderborg Kommune, v. formand Karin Dalager

Mehr lesen

Leserbrief

Jan Prokopek Jensen
„Haushalt wieder ein gemeinsames Ding“

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Ja til flygtninge børn“

Leserbrief

Kirsten Bachmann
„To nye initiativer der skal forbedre unges mentale trivsel i Sønderborg“