Leserbrief

„Tabte Horisonter“

Tabte Horisonter

Tabte Horisonter

Torben Ravn
Osterterp/Øster Terp
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Torben Ravn spricht sich gegen die Verschandelung der offenen Landschaft durch Windkraftanlagen, Hochspannungsleitungen und Solaranlagen aus.

En tur fra grænsen til Niebüll er blevet en forfærdelig oplevelse. Landskabet er ødelagt af vindmøller, højspændingsledninger, transformatorstationer og solcelleanlæg.

Når man ser dette, kan man kun spørge sig selv, hvordan er det gået så galt. Har beslutningstagerne tabt hovedet i den grønne omstillings hellige navn ?

Nu skal vi så tilsyneladende til at gentage tyskernes fejltagelser her i Tønder Kommune. Et flertal i byrådet ønsker at opsætte 125 Havvindmøller og 1500 ha solceller.

Jeg spøger mig selv om byrådet har været en tur syd for grænsen, før de tog den beslutning ? Normalt er det svært at se ind i fremtiden, men det gælder ikke i denne sag. Kør til Niebüll og jeg håber I derefter vil have en meget dårlig smag i munden

Jeg var fornyelig til møde hos det danske mindretal Niebüll. De var enige med mig, men de følte sig magtesløse og havde nu valgt at leve med de ødelagte landskaber.

I Tønder Kommune kan vi endnu nå at redde vores landskaber på følgende vis. 1. Udvalgsformand Thomas Ørting Jørgensen forsvinder snart til Afrika, det kan bremse udviklingen. 2. Ankestyrelsen kan underkende ”Farummodellen”, det vil også bremse udviklingen og endelig 3. skal der afholdes folkeafstemninger, her får borgerne mulighed for at sige stop !

Alt dette giver håb og sluttelig kan man vel også håbe på de enkelte byrådsmedlemmers samvittighed. Det er jo en stor beslutning om man som byrådsmedlem skal være med til at ødelægge de åbne landskaber i Tønder Kommune for altid.

Torben Ravn
Mårbækvej 2
Ø.Terp
6240 Løgumkloster.

Mehr lesen

Offener Brief

Meinung
Andreas Åbling Petersen
„Forderung: Neue Direktorin für die Sparkasse Bredebro“

Offener Brief

Meinung
Bernd Carstensen
„Tønder Kommune“

Leserbrief

Meinung
Torben Ravn
„Gården Åved er fredet“

Leserbrief

Meinung
Karsten Drøjdal
„Udleder vindmøller skadelige stoffer?“

Leserinbericht

Elke Carstensen
„Tour nach Friedrichstadt und Schwabstedt mit einem besonderen Wiedersehen“