Nachruf

„45 Jahre mit Kamm und Schere“

45 Jahre mit Kamm und Schere

45 Jahre mit Kamm und Schere

Flemming Just
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Leidenschaftlicher Radfahrer und Ehrenamtler: Kaj Aage Larsen, Åstrupvej 79b, ist im Alter von 95 Jahren verstorben.

Kaj Aage Larsen, der var født og opvokset i Øsby i en børneflok på seks, var et kendt ansigt i Haderslev i hele sit lange liv.

Under besættelsen gik han i faderens fodspor og blev udlært frisør på Sønderbro i Haderslev. I 1952 startede han egen frisørsalon på Jomfrustien. Han drev forretningen i 35 år, indtil han i 1987 trådte tilbage med efterløn. Efter i alt 45 år med kam og saks.

Men det lå ikke til ham at læne sig tilbage i en sofa. Lige fra barnsben var han en ivrig cyklist, og han stiftede hurtigt den formentlig første private cykelklub i Haderslev – „Hjulridderne” – der stadig eksisterer og som han indtil for få måneder siden fortsat var aktiv i. Den klub var hans hjertebarn og en kilde til det sociale samvær, som han også satte højt i sin tilværelse.

Næsten indtil det sidste kunne hadersleverne også se Kaj Aage Larsen, når han trods sin høje alder flere gange dagligt cyklede ture rundt i Haderslev og omegn.

I 32 år var han medlem af Lions Club Haderslev. De 25 år som koordinator af ferielejlighederne på Årø.

Kaj Aage Larsen efterlader sig hustruen Tove, som han var gift med i 48 år. Desuden tre voksne børn. To sønner fra første ægteskab: Per, der er gymnasielærer, Niels, der er pædagog, samt hans og Toves fælles barn, Rikke, der er operationssygeplejerske, endvidere fire børnebørn og tre oldebørn.

Kaj Aage Larsen bisættes lørdag, klokken 14, fra Hertug Hans Kirke.

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“