Leserbrief

„Offentlig hjælp i krisetid“

Offentlig hjælp i krisetid

Offentlig hjælp i krisetid

Barbara Krarup Hansen
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Die steigenden Preise machen auch Familien in Tondern zu schaffen. Warum es wichtig ist, dass die Kommune den Menschen hilft, die am wenigsten haben, erklärt die Sozialausschussvorsitzende Barbara Krarup Hansen in einem Leserbrief.

I JV lørdag d.10. december var der en artikel om mulige familier i Tønder Kommune, som vil få vanskeligt ved at betale deres regninger, således de ikke kan blive i deres boliger, få mad på bordet og tøj på kroppen. Det er alvorligt. Inflationen raser (det er både en udbuds- og importeret inflation). Alle i Danmark er ramt af prisstigninger på alt – lige fra fødevarer, energipriser, boliglån, husleje, tøj osv.

Som socialudvalgsformand i Tønder Kommune, er det meget på sinde, at vi fra det offentlige (kommune og stat) hjælper disse familier og de borgere der har mindst inden for lovens rammer og med økonomisk ansvarlighed.

Jeg håber, den nye regering kommer med en akut hjælpepakke snarest til alle der har brug for hjælp til disse familier og andre, der har brug for hjælpen. De borgere der i forvejen har mindst, er dem der er ramt hårdest – det er næsten logik for perlehøns. Derfor ser jeg også gerne at social udsatte og børnefamilier, der balancerer eller er på fattigdomsgrænsen hjælpes som de første. Solidaritet, velfærd til alle og fællesskab må ikke glemmes i denne krisetid.

Jeg vil også med dette læserbrev opfordre familier og andre til at tage kontakt til deres bank, for at få lavet et budget. Men jeg ønsker også, at kommunen i videst muligt omfang kan hjælpe disse familier.

Konsekvensen for kommunen vil blive meget dyrere med genhusning af udsatte familier.

Af Barbara Krarup Hansen, Socialudvalgsformand i Tønder Kommune fra Socialdemokratiet, Dragonvej 39, 6270 Tønder

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Allan Svendsen
„Invitation til Klima- og Energiminister Lars Aagaard og Henrik Frandsen“

Leserbrief

Meinung
Karina Lorentzen Dehnhardt
„SF vil bevare retskontoret i Tønder“

Leserbrief

Meinung
Bernd Carstensen
„Højer Sluse“

Leserbrief

Meinung
Bernd Carstensen
„Dobbelte digesikring mod stormflod“

Leserbrief

Svend Taanquist
Svend Taanquist
„Hilsen og til lykke til sekretariatets jubilæum“

Leserbrief

Kirsten Bachmann
„Værdiskabelse i landdistrikterne “