Leserbrief

„Marie Liebelts bizarre konspirationsteorier“

Marie Liebelts bizarre konspirationsteorier

Marie Liebelts bizarre konspirationsteorier

Helge Poulsen
Kolding
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Unser Leser Helge Poulsen aus Kolding findet es nicht in Ordnung, dass im „Nordschleswiger“ auf diskriminierende Strukturen aufmerksam gemacht wird.

I avisen den 2.februar går Marie Liebelt helt grassat i sin kritik af MitID., hvilket kun afspejler tyskernes næsten paranoide mistro til myndigheder,der åbenbart kun har ondt i sinde over for borgerne, som derfor har et overmåde stort behov for at beskytte sig mod alt mellem himmel og jord.På den måde bliver en lille mus hurtigt til en kæmpestor elefant inde i hovedet på den enkelte borger.

Harro Hallmann har så evig ret i,at MitID på flere punkter er et makværk, som jeg også selv har svært ved at bruge.Det er ikke ordentligt forberedt fra starten,men myndighederne gør deres bedste for at udbedre skavankerne, hvilket allerede er sket.Jeg har til dato ikke i den danske befolkning set antydniung af massehysteri i anledniung af miseren med MitID

Når man anskuer problemet fra en dansk synsvinkel, hvad liebelt af gode grunde ikke formår, er der altså ikke tale om lumske forsøg på fra statens side at genere borgerne og på ret så raffineret vis at diskriminere dem gennem "generelle strukturer" Hvilken interesse skulle en demokratisk stat dog have i det?

Som ventet bruger Liebelt også lejligheden til at trække det efterhånden tyndslidte og billige offerkort for mindretallet, hvis lidelser lader til at være endeløse. Men man må tilgive Liebelt, som kun har abejdet for avisen i 5 måneder og helt klart og forståeligt nok ikke forstår ret meget af, hvad der foregår i DK og og den danske mentalitet som sådan, der ligger milevidt fra den tyske. Mon ikke Liebelt er i gang med ved hjælp af danske sprogkundskaber på et højt niveau at få fod på, hvad der rører sig her. Jeg ønsker hende tillykke med den lange møjsommelige indlæringsproces.

Helge Poulsen, 6000 Kolding

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Dr. Christoph G. Schmidt
„Wie Gösta Nissen die Interessen der Minderheiten Nordfrieslands in Berlin vertritt“

Leserbrief

Meinung
Ralf Marquardt
„Die Selbstgerechten“

Leserbrief

Meinung
Sofie Knauer/Leon Bossen
„Europa wird vor Ort gemacht“

Leserbrief

Meinung
Carl Hermann Jensen
„Die Flensburger Parkscheiben-Posse“

Wort zum Sonntag

Pastor Matthias Alpen
Matthias Alpen
„100 Jahre Nordschleswigsche Gemeinde“

Diese Woche in Kopenhagen

Walter Turnowsky ist unser Korrespondent in Kopenhagen
Walter Turnowsky Korrespondent in Kopenhagen
„Ein Prost auf die Inflation“