Leserbrief

„Herausforderungen mit MitID“

Herausforderungen mit MitID

Herausforderungen mit MitID

Hans Stengaard Jessen
Sonderburg/Sønderborg
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

In einem Leserbrief teilt Hans Stengaard Jessen seine Meinung zum Thema MitID mit.

Hvad har den danske befolkning og ikke mindst dennes ældre del dog gjort, når de skal belemres med et NemID system i stedet for Nemid? Snart er det galt med med nøglemekanismen, som er for let at forveksle mellem samboende personer, og på den konto må borgerservice person- ligt konsulteres. Det gælder også for erhvervsaktive, hvorfor det må konstateres, at den del af systemet er forkert.

Men i dag viste det sig, at det nok var muligt at logge på bruger-ID, men så var det slut, fordi systemet kørte over på en opfordring til at gå til nøgle-appen, og en sådan findes ikke i mit system, fordi jeg er kvalificeret til at bruge nøgle tæller systemet sammen med min computer.

Dette er blot et par vanskeligheder, når man bruger, og det er muligt at få systemet til at køre, selv om jeg har oplevet flere tilfælde af ventetider på mere end ½ time for at få hjælp. Det er mere end træls.

Men uanset ovennævnte besværligheder, og der er flere, så er det noget af en udfordring at den samlede presse, dog ikke på en meget fremtrædende plads, lader sig forlyde med at Nets, som ejer Nemid og MitID, skal sælges. Og til hvem? Der er jo tale om tjenester og opgaver, som vort samfund ikke kan undvære.

Imidlertid har vi oplevet, at kerneydelser er blevet solgt til tvivlsomme købere, hvorfor det sikkert vil være det bedste at statsliggøre hele Nets eller dele deraf, for Bahama-købere eller den slags vil bare malke os alle. Med venlig hilsen

Hans Stengaard Jessen Egernvej 1 6400 Sønderborg

Mehr lesen

Leserbrief

Frederik Christensen
„Hilfe gegen Bauchschmerzen“

Leserbrief

Helge Poulsen
„Kay von Eitzen viser vejen frem“

Leserbrief

Danske Pressepublikationers Kollektive Forvaltningsorganisation
„Fællesskaber kommer ikke af sig selv“

Leserbrief

Martin B. Christiansen
„Eine vorgeschlagene Zeitenwende die gleich unterlaufen wurde?“

Kulturkommentar

Claudia Knauer
„Anforderungen an den modernen Menschen“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Ingen solcelleanlæg på skønne danske naturarealer“