Leserbrief

„Valg til Seniorråd“

Valg til Seniorråd

Valg til Seniorråd

Hanne Priess Larsen, Seniorrat Apenrade
Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Die Lesebriefautorin informiert über die Wahl des Seniorenrates.

Det er første gang i Danmark, og dermed også i Aabenraa, at der til Seniorrådsvalg afholdes et digitalt valg, men også med mulighed for fysisk at møde frem på valgdagen og stemme. Hvis man vælger at stemme på den „gammeldags” facon med fremmøde, skal man blot medbringe sit fysiske Sundhedskort (Sygesikringsbevis). Så der er frit valg, om man vil stemme hjemmefra på computeren eller møde frem på valgstedet d. 16. november 2021, hvor valget til henholdsvis Kommune- og Regionsvalg også afholdes samme dag, og som sædvanlig med valgkort.

Alle borgere, der er fyldt 60 år på valgdagen og bosat i Aabenraa kommune, modtager et brev med information om valget til Seniorrådet i deres digitale postkasse, og hvor man vil blive guidet videre til en hjemmeside, hvor man kan afgive sin stemme digitalt.

På hjemmesiden er der et opstillingsmodul for kandidater til Seniorrådsvalget d.v.s. at man selv opretter sig som kandidat og med mulighed for at beskrive, hvorfor man gerne vil vælges. Kandidatopstillingen blev åbnet d. 9. august 2021 og med slutdato d. 26. september 2021 kl. 23.59. Seniorrådet holder informationsmøder tirsdag d. 14. september 2021 kl. 15.30-17.00 i Kirsebærhaven og torsdag d. 16. september kl. 15.30-17.00 på Valdemarshus.

Så brænder du for at fremme ældre medborgeres vilkår og rettigheder og gerne vil have indflydelse herpå, så er en plads i kommunens Seniorråd en oplagt mulighed.

Mehr lesen

Leserbrief

Kurt Hansen
„Tromler det passive flertal“

Leserbrief

Paul Sehstedt
„Erwin Andresen als Bürgermeister in Apenrade?“

Leserbrief

Jens-Christian Ingwersen
„Adgangsforholdene Rødekro Station“

Leserbrief

Svend Nielsen
„ Bevaring af byens mange fredede og bevaringsværdige bygninger“

Standpunkt

Preben Bonnén
„Det nye Tyskland uden Angela Merkel og omverdens modtagelse“

Leserbrief

Anne-Mette Kristensen
„Naturnationalparker i DK - ‚Tear down these fences‘, fru miljøminister Lea Wermelin“