Leserbrief

„Tilgængelighed“

Tilgængelighed

Tilgængelighed

"Sonja Miltersen
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Sonja Miltersen, Stadtratskandidatin der Konservativen, versteht nicht die Disposition der Rathausverwaltung, wonach Bürgerinnen und Bürger weiter einen Termin für einen Besuch beim Bürgerservice bestellen müssen. Die Existenzberechtigung der Kommunen seien Bürger und Unternehmen.

En kommunes eksistensberettigelse er borgere og virksomheder. Var der ingen borgere, var der ikke grundlag for en kommune.

I min optik er det væsentligt, at politikere i kommunalbestyrelsen og ansatte i kommunen, udviser respekt og ansvarlighed ud fra dette grundlag. Det betyder at den folkevalgte politiker og den kommunal ansatte medarbejder, hver eneste dag skal kunne svare på spørgsmålet. Hvorfor er jeg her? Hvad er min opgave og berettigelse?

Det er Kommunalbestyrelsens opgave at fastlægge serviceniveauet, også i Tønder Kommune. Det er ledelsens opgave at udmønte i samarbejde med medarbejderne. Det gælder også for ansatte i administrationen, som er ca. 10 % af en kommunes ansatte, hvoraf en del har fysisk arbejdsplads på Rådhuset.

Rådhuset er borgernes hus, hvor der bør være fri tilgængelighed for borgere, erhvervsdrivende, samarbejdspartner etc. Det samme som der er på andre enheder i Tønder Kommune, eksempelvis skole, børnehave. Det bør også være naturligt, nemt at kunne komme i dialog med kommunalt ansatte telefonisk.

Når det fra Borgerservicechefen i Tønder Kommune meldes ud, at det administrativt er besluttet, at der skal foretages tidsbestilling, så burde det ikke være en begrænsning, men i stedet et supplement til fri tilgængelighed for alle borgere og erhvervsdrivende.

Sonja Miltersen, Tved 159, Tønder
Kandidat KV21 for Det Konservative Folkeparti, Tønder

Mehr lesen

Leserbrief

Svend Stidsen
„Endelig“

Leserbrief

Torben Ravn
„Borgmesterkandidat nr. 2“

Leserbrief

Torben Ravn
„Borgmester kandidat nr. 1.“

Leserbrief

Barbara Krarup Hansen
„Åbenhed og tilgængelighed i Tønder Kommune“

Leserbrief

Kerstin und Dirk Jürgensen
„Photovoltaik Anlage Fogderup Umgebung“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Glade vanvid med tvang over for elever“

Wort zum Sonntag

Anke Krauskopf
Anke Krauskopf
„Das Wort zum Sonntag, 1. August 2021“