Leserbrief

„Tá dog afstand“

Tá dog afstand

Tá dog afstand

Jan Køpke Christensen
Loit Kirkeby/Løjt Kirkeby
Zuletzt aktualisiert um:

Jan Køpke Christensen verkündet seine Meinug über andere Religionen.

En muslimsk massemorder har været ansat i den franske efterretningstjeneste, der havde til opgave at overvåge jihadister. Massemorderen gik i muhamedansk uniform og talte pænt om dem der havde begået massakren på Charlie Hebdo.
Mon nogen spørger sig selv om vi har nogle af profetens tilhængere som sidder i magtfulde stillinger her i landet. Vi ved aldrig, hvornår en helt almindelig og fredsommelig muslim bliver styret af en frygtelige ideologi og går til angreb på os danske, der jo, efter deres opfattelse er vantro. Jeg kender personligt sådanne tilfælde.
Vi hører om at vi skal opleve islamisk adfærd som en helt igennem normal og rosværdig manifestation af gudfrygtighed – og ikke som et faresignal vi dermed ikke kan stole på. Ofte hører man fra modstandere af fx. Nye Borgerlige, at mange muslimer skam lever et helt normalt liv, hvor de har et arbejde og betaler deres til statskassen.
Så hvorfor har Nye Borgerlige så noget imod den muslimske indvandring? Ligegyldig hvad vi svarer fortsætter det samme spørgsmål. Nogle VIL ikke forstå svarene.
Hvornår vågner danskerne og erkender at muslimer IKKE lever et ganske normalt dansk liv. Muslimer har deponeret sin loyalitet under en fremmed ideologi. Fakta er at afskaffe vores frihed og fædreland.
Retfærdigvis kan man opleve muslimer, der ikke er aktive i den jihad, som profeten erklærede mod alle vantro og frafaldne. Spørgsmålet er så hvorfor ikke flere muslimer tager skarp afstand fra det der foregår i den muslimske inderkreds?
Så når nogle muslimer afskyr muslimske blodsudgydelser og undertrykkelse, hvorfor forlader de så ikke Muhameds klub? Mon ikke svaret er farligt for dem. Man glemmer bare at det efterhånden ligeledes er farligt at være danskere, der taler dårligt om profeten.
Et eksempel er Anahita Malakians der er født i Iran og aktiv i Nye Borgerlige, der desværre fornyelig måtte opgive en restaurant på Nørrebro pga. forfølgelse.

Jan Køpke Christensen, Førstesuppleant til Folketinget for Nye Borgerlige i Syd- og Sønderjylland, Fhv. MF, Storegade 19, Løjt Kirkeby

Mehr lesen

Leserbrief

Flemming Nielsen
„Ingen ære at kæmpe som tysk soldat under 2. Verdenskrig“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Svigt ikke Inger Støjberg – Vigtigst at beskytte børnene“

Leserbrief

Christian Juhl
„Grønland er ikke til salg - men til samarbejde“

Leserbrief

Anton Gammelgaard
„Er olien under Løgumkloster grøn?“

Leserbrief

Anette Abildgaard Larsen Lydersholmvej 17, 6270 Tønder Konservativ, Tønder Kommunalbestyrelse
„Dokumentar eller Mester Jakel teater i Tønder Kommune?“

Leserbrief

Britt Tryde Haarløv, Værftvej 5, Tønder
„Åbent brev til formand, Bo Jessen!“