Leserbrief

„Spændende uddannelse til plejefamilier i Tønder“

Spændende uddannelse til plejefamilier i Tønder

Spændende uddannelse til plejefamilier i Tønder

Jesper Steenholdt
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Der Vizevorsitzende des Sozialausschusses, Jesper Steenholdt (Venstre), begrüßt es, dass die Kommune Tondern neuerdings Pflegefamilien eine Ausbildung anbieten kann. Es sei wichtig, dass sie für diese verantwortungsvolle Aufgabe gut gerüstet seien.

Det var med stor glæde at vi i Socialudvalget i onsdags den 19. august kunne åbne dørene til et fantastisk uddannelsestilbud for vore pleje- og netværksfamilier i Tønder Kommune.

I Tønder Kommune har der uanset Covid 19 situationen de seneste år, blevet arbejdet intenst med at udvikle plejefamilieområdet. Der blev blandt andet afholdt en række dialogmøder med vore plejefamilier, for derigennem at finde en vej til at styrke og gøre området endnu mere interessant for nuværende og kommende plejefamilier.

Plejefamilierne løfter i dag en meget vigtig opgave og der hviler et stort ansvar på plejefamiliernes skuldre, derfor er det også vigtigt, vi kan være med til at klæde dem rigtig godt på til at håndtere deres hverdag, samt skabe grobund for et stærkt indbyrdes netværk.

Hidtil har pleje- og netværksfamilier kørt langt for at tage den selvbetalte PUB uddannelse (Professionshøjskolernes Uddannelse til Plejefamilier). Med det nye tilbud i Tønder Kommune, vil vi gøre op med dette og tilbyder nu en gratis plads på PUB uddannelsens første modul. Uddannelsen vil foregå lokalt på Campus i Tønder og alle 20 opstartspladser er på forhånd reserveret.

I Socialudvalget er vi meget taknemmelige over for den indsats og forskel pleje- og netværksfamilierne gør for at bringe børn og unge godt videre i livet, og derfor er det så dejligt, at det nu er muligt at kunne tilbyde denne uddannelse lokalt.

Jesper Steenholdt,
næstformand for Socialudvalget, Venstre
Vennemosevej 29, Abild
6270 Tønder

Mehr lesen

Leserbrief

Jonas Rødgaard Jægerlund
„Stop forureningen af vores drikkevand“

Leserbrief

Mogens Nielsen
„Cykelturismen skal styrkes“

Leserbrief

Jens Møller
„Kan turismen øges i Tønder kommune?“

Leserbrief

Jens Møller
„Jens Møller cykler for sikre cykelstier“

Leserbrief

Martin Christiansen
„Eigentlich schade mit so einem Nachruf !“

Leserbrief

Nils Sjøberg
Nils Sjøberg
„Sammen om Lillebælt“