Leserbrief

„Socialdemokraterne i Aabenraa Byråd glimrede med deres fravær “

Socialdemokraterne i Aabenraa Byråd glimrede ved deres fravær

Socialdemokraterne i Aabenraa Byråd glimrede ved deres fravæ

Ejler Schütt, Dansk Folkeparti, Byrådsmedlem Aabenraa, Viceborgmester.
Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

Ejler Schütt (DF), meint, dass die sozialdemokratischen Stadtratsmitlieder gar nicht so sozialdemokratisch seien, wie sei meinen.

Socialdemokraterne i Aabenraa Byråd glimrede ved deres fravær ved indvielsen af specialskolen Fjordskolen i Kruså den 10. Sept.

Skolens formand glimrede også ved fravær.

At Socialdemokraterne i Aabenraa Byråd i hele debatperioden har været modstander af at flytte Fjordskolen ind i den renoverede og nyindrettede Kruså Skole er ingen hemmelighed.

Men i den langvarige debat om flytningen glemmes helt, at Socialdemokraterne gerne ville flytte skolen til Kruså, men kun på betingelse af, at der så skulle bygges en helt ny skole, og så skidt med den fraflyttede Kruså Skole.

Socialdemokraternes fravær tilgodeser ikke det flagskib skolen er for kommunen. Mange forældre i andre kommuner ville ønske de havde et sådant tilbud til deres udsatte børn.

Det overrasker, at de åh så sociale socialdemokrater ikke bakkede op om indvielsen, ikke for politikernes skyld, men for at bakke op om forældrene og deres børn .

Om man vil deltage i indvielser eller ej afgør man selvfølgelig selv men, at alle 9 socialdemokratiske byrådsmedlemmer valgte at blive væk fra denne mærkedag og milepæl for

Fjordskolen, finder jeg meget asocial, især overfor de forældre, der var mødt op med deres børn, hvoraf mange har behov for særlig hensyntagen.

Mon nogen af de 9 fraværende soc.dem byrådsmedlemmer har røde ører i dag?

Mehr lesen

Leserbrief

M. B. Christiansen
„Verpasste Chance einer Richterin“

Leserbrief

M. B. Christiansen
„Ein Versuch mich kurz zu fassen“

Leserbrief

M.B.Christiansen
„Etwas verträglicher Gegenwind“

Leserbriefe

Jørn Arpe Munksgaard
„Helge Poulsens vrangforestillinger om dansk-tysk i Grænselandet“

Leserbrief

C. O.
„ Urteil gegen Deutschen – Sicht des Betroffenen“